Necmi Perekli

Necmi Perekli

26 Temmuz 2013 | Cuma

Avantajı kullandı

Maçın başlangıcı ile Trabzonspor rakip sahada ve iki gol farkın avantajına rağmen beklenildiğinin tersine savunma anlayışına dönük oynamayı kabul etmeyerek futbolun normal oyun statüsüne uygun şekli tercih etti.
Bunun da en önemli sebeplerinden biri Derry City'yi kendisine çok da ciddi bir rakip olarak görmemesiydi.
Fakat 10. dakikadan sonra rakip, sahada daha net oyun tarzı göstererek oyunun insiyatifini ele almaya başladı. Trabzonspor bu arada nedendir bilinmez sahada biraz daha dağınık ve şuursuz gözükmeye başladı. Bu da rakibin zaman zaman Trabzon kalesine inmeye başlamasına sebep oldu.

Bizde izin verilir miydi?
Adeta amatör bir maç seviyesinde maçın dakikaları ilerliyordu.
İlk devrenin son saniyelerinde rakip filelere giden top Derry savunması tarafından çizgiden çıkarıldı. Fakat ikinci yarıda karambolde Henrique, Trabzonspor'u rahatlatan golü attı. Bundan sonrası artık bordo- mavililer için her şey daha kolay olamaya başladı.
Bu arada UEFA'ya bir gönderme yapmayı uygun buluyorum.
Maçı anlatan spiker, "Derry City sahasının UEFA standartlarına uygun olmadığını" defalarca söylüyor. Madem öyle UEFA bu maçı bu sahada nasıl oynatıyor? Soruyoruz yetkililerine eğer Türkiye'de böyle standart dışı saha olsa bize burada maç oynama izni verir miydi?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor