Necmi Perekli

Necmi Perekli

24 Şubat 2014 | Pazartesi

Değerli 3 puan

Juventus ile oynanacak maçın arifesinde, puandan ziyade morale ve desteğe ihtiyaç duyan Trabzonspor, kendi sahasında oynadığı maçta galibiyete ancak 2. yarıda kavuşabildi.
Trabzonspor, kendi sahasında olmasına rağmen maça tek forvetle başlamanın verdiği dezavantajla Kayserispor karşısında pek etkili olamadı. Bordo-mavililer, daha ziyade oyunun insiyatifini rakibine kaptırdığı bu yarıyı 1-0 mağlup bitirdi.
İlk 25 dakika içerisinde bir takımın kalecisi üç net gol pozisyonu ile karşı karşıya kalırsa bu Juventus maçı için savunmanın size verdiği kötü bir sinyal anlamına gelir.

Zaaflara dikkat!
Orta sahada oynayan dört futbolcu da ofansif özellikli isimler olduğundan Trabzonspor, rakibine savunma anlayışı itibarı ile epey açık verdi. Demek ki perşembe günü için bu zaafları dikkate almak gerekir.
Rumen Bourceanu kumaş olarak iyi bir adama benziyor, ama tek noksanı şu an sanırım kondisyondur. Bunu da aşınca takıma faydalı olacağı kanaatindeyim. Özer ise umduğumuz randımanı ve katkıyı halen sağlayamıyor. Orta sahada yavaş kalıyor ve tez oyundan düşüyor.
Demek ki onun da her şeyden önce bir an evvel kondisyon ve kuvvet kazanması şart.
Hamleler doğruydu İkinci
yarıya gelince...
Trabzonspor'un iyi gibi gözüken futbolu, Kayseri'nin oyundan düşmesi sebebiyledir.
Fakat burada forvet anlayışında yapılan değişiklik yani Janko ve Henrique'nin alınması doğruydu.
Yusuf ise bence biraz daha önce oyuna dahil edilmeliydi.
Bu oyuncuyu artık bir an evvel kazanmanın yolları aranmalıdır.
Zira sol kanatta gerçekten çabuk ve top taşıyan bir oyuncu ihtiyacı sırıtmaktadır.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor