Necmi Perekli

Necmi Perekli

11 Mart 2014 | Salı

İşte bu olmadı

Bir ilin taraftarını, takımlarının oyuncularını yöneticilerini, halkını bu denli germek Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında bu kadar husumeti körüklemenin Türk futboluna neler kazandırdığını (!) gördünüz mü?
Bu sonucun sadece Trabzon'u her Allah'ın günü 2011 kupası ile gerip, yatırıp kaldıran Trabzonspor yöneticileri değil, bu tablodan Türkiye Futbol Federasyonu olarak sizler de sorumlusunuz.
Zira ortada bir tenakuz var, çözülmemiş bir problem var, bu problemi ortada bırakırsanız bunu çözüme bağlamazsanız bu insanlar devamlı olarak kördüğüm ile yatıp, kalkarsa sonuçta sahalarda olacak olanlar bunlardır.

Bravo bunu yapanlara!
Maçın oynanması esnasında seyircinin bir rakip takım oyuncularına ve kalecisine bu denli sarkmasının ne anlamı ve ne gereği vardı söyler misiniz. Takımın seyircisine tabii ihtiyacı var, tezahüratına elbette ihtiyacı var fakat kimse kusura bakmasın provokatör seviyesinde seyirciye asla tahammül yok.
Oldu mu şimdi bunu mu istiyordunuz. Alın işte size Trabzonspor kulübüne ettikleriniz sizin on kat düşmanlarınız bir araya gelse yirmi tane Fenerbahçe rekabeti bir araya toplansa bu seviyede bu kulübe zarar veremezdi.
Hadi bakalım şimdi hayırlı olsun. Hayrını görün bakalım.
Acaba maç oynansa idi sonuç ne olurdu diye düşünmek dahi istemiyorum.
Zira bu stresle bu kadar gerginlikle bu sahada futbol oynanması da asla mümkün değildi.
İnsan sevdiğine bilerek veya bilmeyerek nasıl böyle kötülük yapar, anlamak mümkün değil.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Etiketler :
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor