Necmi Perekli

Necmi Perekli

18 Ocak 2016 | Pazartesi

Tarihe geçecek bir müsabaka

Trabzonspor için hem idari hem de teknik olarak söylenecek ve yazılacak o kadar çok şey var ki bunları söylemek yerine Beşiktaş maçı sonrasına bırakmak yerinde olur.
İlk 7 dakika içerisinde 2-0 öndesiniz ve bu skorun rehaveti oyuncuların konsantrasyonunu bozdu.
Bu maçta takım dört gol yiyor ve de bu takımın kalecisi 7 net pozisyonu kurtarıyorsa, bu takımın savunma anlayışının halini bir düşünün.
Şimdi Trabzonspor'un bu denli maç kaybının telaşında gürültüye getirmeden Bursaspor'un 2-0 gibi bir mağlubiyetten 4-2'lik galibiyete ulaşması gerçekten taktire şayan bir futbol literatürüdür. Kendilerini tebrik etmek gerekir.

Teknik heyet dikkat!
Trabzonspor malını muhafaza edemeyen bir zengin gibi, maç esnasında zenginlikten iflasa sürüklenmiş bir tüccar misali sahadan ne yazık ki mağlup ayrıldı.
Elbette bu maç her iki takım açısından da başlangıç ve sonuç itibarı ile tarihe de geçecek bir olaydır.
Bu maçta Cardozo'yu oyundan almak ne kadar hatalı ise Mbia'yı da orta bekte oynatmak o denli yanlıştı.
Dikkat Cardozo oyundan çıktıktan sonra onun üzerine oynayan Bursasporlu iki savunma oyuncusunun Trabzonspor'a birer gol atmalarını bordo-mavi takım teknik yönetiminin hafta içi değerlendirmelerine bırakıyoruz.
Her durumda bu ağır sahada gerçekten insan üstü bir mücadele veren her iki oyuncularını da kutluyorum.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor