Necmi Perekli

Necmi Perekli

29 Ocak 2016 | Cuma

Hoşgeldin Hami

Hami Mandıralı bizim futbolculuk zamanında dan beğenip sevdiğimiz bir evladımızdır. Öncelikle kendisine Trabzonspor teknik adamlığı görevinde tüm iyi hislerimle başarılar diliyorum. Hami şunu çok iyi bilmelidir ki bir ağabeyi ve eski bir Trabzonsporlu olarak her zaman yanında olacağız.
Kendisinin karşılaşacağı en büyük engel takım disiplinine hâlâ uyamayan yabancı futbolcular olacaktır.
Fakat Hami, bu zorlukların altından kolayca kalkabilir. Kendisinin de hocası olan Sadi Tekelioğlu'nun başlattığı altyapı projesinin aksatılmadan devam ettirilmesini bekleriz. Hami'nin hem günü kurtarmak adına bazı önemli uygulamalar yapması gerekiyor.
Diğer taraftan da Trabzonspor'un geleceğini kurtarma adına mutlaka bir takım planlamalar yapmalı. Trabzonspor'un diğer kulüpler gibi maddi olarak zor durumda olduğu malum.
Ancak Trabzon'un unutulmaya terk edilmiş futbolcu yeteneklerini tekrar bulması, müsait maçlarda hiç tereddüt etmeden sahaya sürerek onları kazanması gerektiğini iyi biliyordur.

Savaşan bir takım gerek

Bu arada Trabzonspor'da kaybolan takım ruhu ve arkadaşlık bağlarını derhal tesis etme yolunda önemli adımlar atmasını, eski sevgi ve saygı statüsünü yeniden kurmasını ve futbolculuğunda kazandığı başarıları teknik adamlık döneminde de elde etmesini bekliyoruz. Şunu da peşinen söylemek gerekir ki Trabzonspor'da teknik adamlık yapmanın zorluğu ortadadır.
Önemli olan aksaklıklar yumağının ucunu bulmak ve işe buradan başlamaktır.
Bu konuda zaman ihtiyacı olduğunu biliyoruz.
Fakat önünde fazla toleransın olmadığını şu andaki mevcut yapıya bakarak söyleyebiliriz.
Şöyle ki futbolda her sonuç vardır.
Fakat yenilgiden sonra dahi "Mücadele ettik fakat ne yazık ki kaybettik" yorumlarını yaptıracak mücadeleci bir ruha sahip takım oluşturmasını bekliyoruz.
Netice olarak bu ince ve uzun meşakkatli yolda Allah, Hami'nin "Yar ve yardımcısı olsun."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Etiketler :
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor