Necmi Perekli

Necmi Perekli

26 Ağustos 2018 | Pazar

Takım olma yolunda derken

Trabzonspor tüm eleştirmenleri şaşırtarak ikinci galibiyetini almak üzereyken son dakika golüyle berabere kalınca üst sıralara çıkma fırsatını tepti. Fırtına'nın takım olma yolunda bir adım daha öne çıktığını gördük. Ünal hocaya kısa bir eleştiride bulunmak istiyorum.

***
Bana göre Yusuf'un, Rodallega'nın arkasında rakip kaleye bindirecek ikinci bir adam olarak kullanılması gerekiyor. Daha pasif alanlarda daha az faydalı kullanılması hata gibi gözüktü. Oysa ki diğer taraftan Abdülkadir'in fizik performansı göz önüne alındığında markajdan ve ikili mücadelelerden uzak bölgelerde kullanılması daha yararlı olur. Bu iki nokta Trabzon'un ileride oynayacağı maçlar için çok önemli.
***

Sosa, diğer maçlarına göre daha etkiliydi. Sosa'nın nüfus kağıdına göz attığınızda 90 dakikayı aynı performansta sürdüremeyeceğini anladığınız anda dışarı alınması cesareti gösterilmelidir. Galibiyetin yakalandığı bir anda rakibin tüm oyuncuları kaleye yüklenince 3 puandan mahrum olundu.
Kaleci Onur da yediği ilk goldeki hatasından dolayı ikaz edilmeli.
Neticede takım kötü oynamadı ama iyi de değildi. Haftaya G.Saray derbisi var. Trabzon kazanmak istiyorsa Yusuf ve Abdülkadir'den en yüksek randımanı almalı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor