Necmi Perekli

Necmi Perekli

05 Kasım 2018 | Pazartesi

Seriye devam!

on iki haftada beraberliği aşamayan Trabzonspor kendi sahasında Bursaspor'u yenip puan tablosunda birkaç sıra yukarı çıkmayı hesaplıyordu. Fakat evdeki hesap çarşıya uymadı. Karşılarında kararlı ve açık futbol mantığı ile gerektiğinde galibiyeti düşünen bir Bursaspor'la karşı karşıya kaldı.
Maçta uzun müddet Rodellega'nın attığı golle maçı 1-0 önde götüren Trabzonspor ilk devredeki hakim oyununu devam ettiremeyerek ikinci yarıda inisiyatifi rakibine kaptırdı.
Neticede de maçın sonucuna "Eğri oturup doğru konuşursak" beraberlik her iki takımın da hakkı idi diye biliriz.

Kaçan Bursaspor pozisyonlarına engel olan Kaleci Onur'un formda hareketleri ile Onazi'nin son anda çizgiden topu çıkarması Trabzonspor'un sahadan belkı de mağlup ayrılmasını engelledi.
Fakat diğer taraftan Trabzonspor tarafından da yakalanan değerlendirilemeyen pozisyonlar da var idi.

Neticede her iki takım da futbol adına ortaya güzel hareketler, heyecan verici pozisyonlar koyarak maçı zevkli hale getirdiler. Maçın zevkini kaçıran tek şey Burak'ın bir profesyonel futbolcuya yakışmayacak hocasına ve seyirciye karşı takındığı tavırlardır. Bu denli protesto gösterisi Burak gibi bir profesyonele yakışmadı.
Trabzonspor üç hafta peş peşe beraberliklerle sahadan ayrılmasının umarız bedelini ileride olması gerektiği sıralardan mahrum olarak aramaz.
Her şeye rağmen ortaya konulan futbol hem kaliteli hem zevkli hem de seyir bakımından tribünleri okşayan oyun stili ile kaçan puana rağmen gelecek için umut var olarak niteleyebiliriz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor