Necmi Perekli

Necmi Perekli

06 Nisan 2019 | Cumartesi

Azameti ile değil zerafeti ile

illi maç dolayısı ile verilen ara belli ki Trabzonspor'a yaramış. 1-0 geri düşen bordo-mavili ekip kısa zamanda toparlanarak önce beraberliği sonra da ikinci golü buldu. Fakat Antalyaspor'un attığı golden sonra eline geçen iki pozisyon var ki bunları değerlendirememesi Trabzonspor için şans oldu. İşte bu kaçan fırsatlar Antalyaspor'un sonunu hazırladı. Trabzonspor her ne kadar orta saha kombinasyonu ve iletişimi dolayısı ile zafiyet gösterse de neticede maçı şu veya bu şekilde kendi lehine çevirmesini bildi. Bunda en önemli faktör de rakibinin ilk 10 dakika haricinde o zaman zarfında ortaya koyduğu sağlam ve oturaklı oyununa devam edemeyişi oldu.
Nwakaeme başlı başına takımını sürükleyen oyuncu olarak göze battı. Taşıdığı toplar, attığı gol dışında verdiği paslarla sahanın ve takımının en iyi adamı olarak gözüktü. Diğer taraftan Yusuf ve Abdülkadir de takımını galibiyete taşıyan iki oyuncu olarak sivrildi. Antalyaspor'un düştüğü dakikaları Trabzonspor iyi değerlendirdi ve galibiyete ulaştı. Yoksa gerçekte bordo-mavili ekibin mağlubiyetten galibiyete geçecek pek de önemli performansı yoktu. Kısacası "Azameti ile değil zerafeti ile hanesine üç puanın yazdırdı" Her zaman şans aynı tarafa gülmeyebilir. Ama dün şans Trabzonspor'un yanındaydı. Avrupa kupasına katılabilme şansını bu galibiyetle perçinleyen bordo-mavili ekip bundan sonra ikisi deplasmanda oynayacağı üç maçı kazanması halinde hedefine ulaşabilir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor