Oğuz Çetin

Oğuz Çetin

25 Eylül 2012 | Salı

Sebebi Trabzon

Öncelikle maçın bu derece heyecanlı ve tempolu geçmesinin sebebi konuk Trabzonspor'du.
Geçmiş yıllardan çok daha farklı olarak sahaya dün gece kazanmak için çıkan bir Trabzonspor vardı. Genelde Fenerbahçe'ye hiçbir şekilde alan bırakmayarak çok ciddi bir mücadele örneği ortaya koydular ve bunun sonucunda kazandıkları toplarla kontratağa çıkarak çok ciddi gol pozisyonlarına girdiler.
Dün F.Bahçe'nin etkili olamayışının en önemli nedeni Trabzonspor'un ortaya koyduğu futbol anlayışıydı. Burada özellikle Şenol Güneş'i kutlamak lazım. İlk 11'e koyduğu oyuncular kadar sonradan oyuna girenler de yüksek motivasyonla oyunu tamamladılar.

Alex çok etkili oldu
Özellikle Sapara, Alanzinho ve Zokora ile Mehmet Topal, Meireles ve Alex'e hiçbir şekilde alan bırakmadılar. Bunun yanında her kazandıkları topu olumlu kullandılar. Fenerbahçe'de ise daha çok Alex'in bireysel gayreti ile hücum çıkışları gerçekleşti. Alex maçın belli bölümlerinde çok önemli performans gösterdi. Dün sahanın ikinci başarılı ismi büyük gayreti ile Gökhan Gönül oldu.
Trabzonspor'da öne çıkan oyuncular arasında savunmada Bamba, orta sahada özellikle Sapara ve Alanzinho alkışlandı.
Forvette ise Halil çok başarılı isimdi.
Dün maçın 0-0 bitmesinin en önemli sebebi, yani aslında Fenerbahçe'nin yenilmemesinin en önemli unsuru, Trabzon'da Olcan'ın gol noktalarında beceriksiz olmasıydı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor