24 Ağustos 2010 | Salı

Perşembeye hazırlık

Ligin ikinci haftasına büyük bir maç denk gelince, üstüne bir de, kafalarda perşembe maçları olunca, "Her sonuç çıkar bu sahadan" diye düşündük.
Nitekim ilk 45 dakikada 5 gol üretildi. Normal değildi. Trabzonspor, Şenol hocanın, Yattara tercihi ile, Fenerbahçe'de, Aykut hocanın; Alex tercihsizliği ile sahaya çıktı.
Sanki hazırlık maçı gibi goller peş peşe ve hatalarla gelince, ortaya düzgün bir futbol da çıkmadı haliyle. İkinci yarıda Umut tercihi Trabzonspor'u, 2 net pozisyonla ödüllendirdi.
Ancak; Teofilo ve Yattara zor olanı yapıp, topu dışarı vurunca, üstüne penaltıyı da Colman kaçırınca her şey olur artık diye beklerken, top bir o kaleye bir bu kaleye gidip geldi.

Yattara bale ile döndü

Sonuç, savruk ve düzensiz ataklarla hiçbir taraf için değişmemiş oldu. Liverpool için bir büyük hazırlık maçı oynayan Trabzonspor, o maçın 11'ini de belirlemiş oldu. 3 gol ve bir o kadar da net gol ve penaltı kaçıran Trabzonspor, ligin en iddialısı ve en havalısı olduğunu da göstermiş oldu. Varım dedi. Sanırız, istatistiklerin altüst olacağı bir sezon yaşayacağız bu yıl.
Büyük bir maç, büyük bir skorla, büyük bir mücadeleyle neticelendi. Sayısız gol fırsatı hem verildi, hem de alındı.
Her iki takımın da Avrupa maçı için kaygı verici hatalar vardı.
Umarız perşembe için güzel bir idman maçı olarak görülür ve eleştiriler ertelenir. İlginç not: Yattara, yani KARA BELA, sahalara "BALE'yle döndü."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI

TÜM YAZILARI

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor