28 Kasım 2010 | Pazar

Seri başı

Şok bir golle, maça adeta mağlup başlayan Trabzonspor, şüphesiz ilk 45 dakikanın mutlak hakimiydi. Kapalı defansları çözme konusunda sıkıntı yaşayan Türk futbolu için adeta 'derslik bir maç' yaşandı.
Eskişehir karşısında golü bulamayan ancak gol için her şeyi deneyen Trabzonspor, o maçın kazanımlarıyla çıktı bu karşılaşmaya.
Spor kamuoyu, özellikle bir oyuncu üzerinden Trabzonspor haberlerine odaklanmışken, Şenol Güneş ve ekibi 'kapalı defans çözme tekniklerine' çalışmış belli ki!
Rakibinin tatsız-sert oyunu, onlara müsaade ettiği ölçüde oyun oynamaya gayret gösterdiler. Jaja, yanında onunla aynı futbol dilini konuşacak partnerleri bulunca, gerçek kimliğine nasıl da yaklaşıyor değil mi?
Bir ara Jaja, sürekli faullere maruz kalarak, sonunda sarı kart görecek kıvama bile geldi!
Trabzonspor, Jaja-Alanzinho ve göbekte Selçuk-Colman desteğiyle bolca verkaç yaptı.
Golü de böyle buldu Trabzonspor.

Sezonun kırılma maçı

Burak, Trabzonspor'un sürekli gol arayan ismi.
Hocasının ondan vazgeçmiyor olmasının gerekçesi de bu bizce. Bir de bencil olmasa!
Kapanan takımlara karşı oyuncu tercihinin önemi bu maçta gün gibi ortaya çıktı.
Hakem, kırmızı kart kararıyla Gaziantep'i saha da 10 kişi, kenarda da hocasız bıraktı. Burak-Yattara değişikliği sonrası, özlenen Yattara bindirmeleri de ilerisi için olumlu işaretlerdi.
Bildiğimiz bir şey varsa, o da böylesi bir haftada, 'sezonun kırılma maçları' arasına not edilebilecek enteresanlıkta bir karşılaşma olmasıydı Gaziantepspor maçı.
Trabzonspor, özellikle son maçlarda kapanan zor takımlara karşı değişik varyasyonlar deneyerek kendi oyununu da geliştirmiş oluyor.
İlk devre sonuna kadar yeni bir seri hedefi de başlamış oldu Trabzonspor için.
Naçizane; Gaziantepspor'un 10 kişi kalmasının bu skorun başlıca sebebi olarak sunulması, abesle iştigaldir!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor