13 Mart 2011 | Pazar

Yürüyüşe devam

İstanbul'daki Trabzonsporlular için Kocaeli önemli bir yerdir. Tatil ve bayram yolculuklarının başlangıç ve bitiş şehridir bir nevi... Trafik orada yoğunlaşır ve orada açılır.
Yani sabırların test sürüşü yapıldığı yerdir.
Her yeri "Trabzon" belirlemiş.
Trabzonsporluların biletleri daha ilk günden bitirmiş olması manidardır.
Rengarenk bayraklarla Hüseyin Avni Aker Stadı gibi süslenmiş Kocaeli İsmet Paşa Stadı'nda ellerinde bayraklar, yüzlerinde Şenol Güneş maskeleriyle alkış tuttu taraftar.
Ve sahada adeta Burak Yılmaz maskeleriyle inanmış oyuncuları izledik.
İyi kapanan ve topla iyi çıkan Kasımpaşa'nın Trabzonspor'u uğraştırdığı anlarda Yattara ve Jaja ile defansın dengesi bozuldu önce.
Sonra da Jaja, tüm Brozek'lerin ortak yapımı asistle golü yaptı.
Devre kapandığında yine klasik "1-0 sendromu" yaşanacağı düşüncesi, hem taraftarı hem de sahadaki oyuncuları hayli germiş olmalı ki oyun konuk ekip Kasımpaşa'nın istediği gibi şekillendi.

İyi futbol yok, galibiyet var!
Kasımpaşa'nın oynadığı futbolda (geç de olsa) teknik direktör Fuat Çapa'nın etkisi fark ediliyor. Trabzonspor ise oyunu iki kişilik oynayan oyuncular sayesinde bugün şampiyonluğa koşuyor.
Burak Yılmaz sahada yoktu belki ama özellikle bazı arkadaşları onun ruhuyla sahadaydı.
Şunu görmek gerekir; bundan sonra iyi futbol yok. Galibiyet ve üç puan var. Güzel futbol tabii ki herkese keyif verir ancak Trabzonlu'ya bu saatten sonra gelecek puanlar bir başka gelir...
Hedefe sadece 9 basamak kaldı. Biraz daha sabredilirse yolun sonu aydınlık gibi...
Trabzonsporlu oyuncular şampiyonluk için gerekli mücadeleyi bu şekilde verdiği sürece sonuna kadar bu yarışta olacaklardır.
Yaşanan süreçte hakemlerin gergin olacağı tahmin ediliyordu.
Nitekim dün Kuddusi Müftüoğlu da gergindi ama başarılı bir maç çıkardı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor