14 Nisan 2011 | Perşembe

Arda'marı çatlarsa...

Geçenlerde, Selçuk haberi çıkmayınca, "Acaba bir şey mi oldu" dedim! Selçuk'a değil! "Selçuk haberi uzmanı" arkadaşlara bir şey mi oldu diye. "İzin günleridir herhalde" deyip geçtim.

* * *
Sonra, daha geçen gün; "virüsün şekil değiştirmesi" gibi üzerinde az bir oynamayla sunulunca Selçuk haberi, "İyi dedim, sorun yok, her şey yolunda." Bir öncekinde 'sade' sunulan Selçuk haberi, bu kez daha da zenginleştirilmiş bir paket halinde sunuldu.
Ama etkisi daha az oldu! Pakete Emenike ilavesi yapılmış! Sezon sonunda büyük şenlik var!

* * *
Selçuk haberlerinden beklentileri, elbette bir "Selçuklu harabesi" yaratmaktı. Ama bu tutmadı! İşin ilginci; o haberlerden hoşnut olacak kesimleri dahi, bu haberler sıkmaya başladı farkında değiller.

* * *
Bakın; bu durum Selçuk'un umurunda bile değil belli ki. Aslanlar gibi sahada mücadelesini veriyor, oradan biliyorum.
Sezon sonunda vereceği kararı da zaten açık açık söylüyor. "Ya Avrupa ya Trabzonspor" diyor.
Taraftarı da onu alkışlıyor, kesintisiz hemde. E peki derdiniz ne? Sahada oynanan kısmı kesmiyor mu sizi?

* * *
Bakın mesela;
Selçuk'la ilgili haberlere karşı inanılmaz bir bağışıklık da oluştu Trabzonspor camiasında. Oradan da bir şey çıkmaz bu aşamadan sonra.
Selçuk işini yapıyor, taraftar zaten alkışı basıyor, her şey yolunda ve istikametinde gidiyor. Ona olan sevgi de saygı da artıyor.

* * *
Artık her şey ama her şey hepi topu, lap topu derken, ortalama 10-17 inç ekran aralığında ve herkesin gözleri önünde cereyan ediyor. Yani herkes neyin ne olduğunu, ne için yapıldığını, hangi amaca hizmet ettiğini anında görüyor, anında biliyor. Anında da nefret ediyor. Niyeti ekranda direkt okuyor!
Bir sonraki haberi meteoroloji hassasiyetinde tahmin dahi edebiliyor. Unutmayın!

* * *
Az daha unutuyordum; G.Saray maçı öncesi Arda ile ilgili müthiş güzel yazılar, haberler okuduk. Hepsini de hak eder Arda. Arda olsam çıkar Trabzon'u tek başıma yenerdim, o derece! Maç bitti, Arda da bitti, ara ki bulasın o övgüleri.
Şimdi ise Arda ile dalga geçen (akılları sıra) haberlerden geçilmiyor ortalık.
Ne diyelim; Arda'marı çatlamış bir kere!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor