25 Eylül 2011 | Pazar

Play off'sayt...

Futbol hatalar oyunu, kabul! Ama bu kadar hatanın yapılması da pek alışık olduğumuz durum değil!
Hangisinden başlayalım, kimden başlayalım karar veremedik. Herkes hatalı! Oyuncular, teknik adamlar, hakemler... Tüm unsurlar... Karşılaşma başladığından itibaren, bir 45 dakika boyunca Burak Yılmaz'ın her arkaya koşusuna istisnasız bayrak kaldırdı yardımcı hakem! Yarısı yanlış! Zaten karşılaşma boyunca bayrağı sırf havada tutsanız, bu ortalama hata ile oynarsınız!

***

Bir 45 dakika boyunca ev sahibi takım oyun oynayamıyor, izliyor. Müdahalede bu kadar gecikmek, hata! Öyle bir gol yiyorsun ki, Trabzonspor takımı komple hata! Kadroların yorulduğu, mecburi kadro düzenlemelerine gidildiği hepimizin malumu, tamam! Kredileri de sonsuz.
Hem bu lig "ne asıl ne de asil lig" şu aşamada! Ancak bir an önce takım olmayı başarmalı Trabzonspor!
Lille maçı için buna mecburlar! Topa, tıpkı İnter karşılaşmasının ikinci yarısındaki gibi hükmetmesi gerekiyor Trabzonspor'un.
***

Oyuna Adrian'ın dahil olduğu dakikalarda, Alanzinho ile birlikte tıpkı İnter maçının ikinci bölümü yaşandı. Onlara Volkan da eklenince daha da keyif aldılar oynarken!
Topla oynamak, topa hükmetmek yakışıyor Trabzonspor'a. Zaten goller de pozisyonlar da peş peşe gelmeye başladı ikinci yarıda. Burak Yılmaz'ın geçen yıl takımını Devler Ligi'ne taşıyan performansı geri gelmeye başladı! Burak, tonlarca deparı, gollerle süsledi.
Maçında şüphesiz yıldızı oldu!
***

Burak, bu takımın ön taraftaki en büyük kozu.
PFDK cezasını eğer ki rutine bağlamadıysa, önümüzdeki haftada en önemli kozu olacaktır! Didier Zokora müthiş bir transfer, keşke ondan 3 tane daha alınsaydı.
Ve Tolga yine çok kritik kurtarışlar yaptı.
Bazen bir galibiyet, bazen bir gol, bazen de bir pozisyon bile takımı ileriye taşır.
Trabzonspor bu lig için benim için çok da önemli olmasa da, bir eşikten geçmiş oldu.
Böyle bir lig üzerinden takımına köstek olanlara da "alın size galibiyet" dediler.
Trabzon'daki taraftara tekraren notumuz; "Şehrinize Trabzonspor geliyor ama siz bunun farkında değilsiniz!"

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor