16 Nisan 2012 | Pazartesi

En çok puanı F.Bahçe alır

1- Gökhan ve Topuz sağ kanadı, Olcan'ı bayıltacak kadar hızlı ve etkin kullanıyorlar, bu kadar sağ kanat kullanılınca Olcan mecburen ilk yarının en çok koşanı ama en çok hata yapanı oluyordu.
2- F.Bahçe, kenarların Trabzon tarafından iyi kapatılamadığı ön görüsü ile kenarları, Caner-
Gökhan ile müthiş kullanıyor, Serkan çekinceden öne çıkamıyordu.
3- Sow müthiş hareketli oynayınca 2 pozisyon buluyor, Gökhan'ınki de buna eklenince F.Bahçe farkı kaçırıyordu.
4- Avrupa'nın "savunma çıkışı kayıpla en çok gol yiyeni F.Bahçe" aynı sıkıntıyı yaşıyor ama Trabzon kaptığı topları şut ile kullanınca skora dönüştüremiyordu.
5- Aylardır 'Şutbahçe' diye tanımladığım takım Cristian ile 22. şut golünü atıyor, bu konuda Avrupa'nın en çok atan takımı olma özelliğini perçinliyordu.
6- Güneş, Olcan-Cech değişikliği ile tam 4 oyuncunun pozisyonunu değiştiriyor, F.Bahçe 2. yarı gömülünce Trabzon oyun hakimiyetini alıyor ama kanatlardan oynamak gibi, pek de bilmediği bir tarza, göbeği kapatan F.Bahçe tarafından mecbur ediliyordu.
7- İlk yarıda F.Bahçe'nin çıkarken top kaybetme sıkıntısı, dar alanda top oynama durumunda kalan Trabzon'da olunca, Baroni'nin müthiş presi, top sürüşü ve pası, gelmeden önce (derbilerde çok gol atacağını Fotomaç'ta yazdığım) Sow'a golü attırıyordu.
8- Önde top tutmak için Sow-Semih, sakinleştirmek için Emre-Selçuk değişikliği Kocaman'ın zekası idi.
9- Kupa yorgunluğuna rağmen oynanan oyun, bana "Süper Final'de en çok puanı F.Bahçe alır, ancak G.Saray'ın şampiyonluk şansı çok yüksektir" dedirtiyordu.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor