03 Eylül 2012 | Pazartesi

Stop'er.

Sadece gol üretme işini değil, kendine pozisyon üretmeyi de tek başına Henrique'ye bırakmış bir sistemin tutmadığını Videoton karşısında test eden Trabzonspor, Gaziantepspor karşısında da bu kötü ezberine devam etti.
Koskoca 45 dakikalık ilk bölümde hiçbir pozisyon üretemedikleri gibi, rakip oyuncuları kaçırıp 3 şüpheli pozisyona sebebiyet verip, sonunda penaltı ile de rakiplerini ödüllendirdiler.
Ülkesindeki hakem tepkilerini henüz öğrenememiş Trabzonsporlu oyuncuya iyi bir saha dışı eğitim gerekir. "3 şüpheli bir penaltı" getirir bu ülkede... Ülke futboluna bu kadar uzak olmaya hakları yok bu oyuncuların.

***

Sapara'yı Gaziantepspor'a "ha verdik ha vereceğiz" derken, yine o Gaziantepspor karşısında izliyor olmak, yönetimhoca koordinasyon bozukluğunun bariz belgesi gibi.
Kenarda bekletilen yeni transfer Janko'nun, aslında tıpkı Elazığ karşılaşması şablonuna uygun olarak, Vittek muadili olarak 11'de başlamasını beklemek hayaldi ama bekledik biz yine de...
***

Cenk'in hakemi aldatmaya dönük hareketi sonrası aldığı kart, maçı da Gaziantep'e kazandıran pozisyon oldu. Hakem o andan itibaren ceza sahası ve kart uygulamalarında kontrolü tamamen elinden kaçırdı.
Tabii ki Trabzonspor için futbol adına hiçbir notumuz yok.
Trabzon'da kalan oyuncular, kulübe de bekleyen oyuncular ve tercih edilenlerin dizilişi...
Sol Bamba'nın istekli hali, Volkan'ın yüz ifadesi...
Buradan henüz takım olmuş gibi görünmüyor Trabzonspor!

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor