12 Aralık 2012 | Çarşamba

Fetih 1461

Joganita ekibi Mustafa Reşit Akçay hocayla o röportajı yaptığında başarısının sırrını da merak edenler, öğrenmiş oluyordu.
Orada bir ekibin nasıl şimdiki başarılı takıma dönüşebileceğinin eğitimi veriliyordu. "Tavşanlı mucizesi" ile adından sıkça söz ettiren Mustafa Reşit hoca, sonrasında ise ölü doğdu denilen bir pilot projeyi şimdi şampiyonluğa oynatıyor. Üstelik gencecik çocuklarla ve altyapı ürünleriyle...

***

Fatih Terim'in derbiyi düşünüp, aşırı rotasyona giderse büyük bir risk alacağını ve maçın çetin geçeceğini herkes tahmin edebiliyordu.
O anlamda sürprizlik bir durum yok!
Maçın daha başlarında verilen görüntü; kura aşamasında Galatasaray yöneticisinin "ekol takımla oynayacağız, zor maç" iddiasında ne kadar haklı olduğu da gözler önüne seriyordu.
Kendi bölgesinde tedbiri elden bırakmayan, kontra çıkışlarla golü arayan, penaltı golüyle de öne geçen 1461 Trabzon takımı, Fatih Terim'e üst üste şampiyonluklar kazandığı yıllardaki Suat' kadrosunu hatırlatmış mıdır mücadelesiyle?
***

Trabzon'da çok ciddi altyapı sorunu var iddiasında bulunanlara, önce Ofspor takımı Beşiktaş karşısında, şimdi de 1461 Trabzon takımı Galatasaray karşısındaki mücadeleleriyle "hayır öyle değil" dedirtti.
Hepsine helâl olsun...
Bundan sonra başarılarının artacağını düşünüyorum.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor