14 Ocak 2013 | Pazartesi

Pilotaj...

Hamlelerini sonraya saklayan Mustafa Reşit Akçay, ilk bölümde istediği skoru elde edince planını da devreye soktu rahatlıkla...
Klasman farkı olsa da saha da formaların mücadelesi olduğunu, psikolojik etkenlerin oyuncuları direkt etkilediğini belirtmek gerekir.

***

Abdullah Karmil gibi önemli oyuncusunu Trabzonspor'a veren, şikayet etmeden yerine alternatifini yerleştiren 1461 Trabzon takımı, hem pilotluğunu hem de yer hizmetlerini (altyapı) layıkıyla yerine getirdiğini gözler önüne serdi.
Rakibinin kupa için ideale yakın kadrosuyla başa baş ve hatta üstün bile oynadılar denebilir.
***

1461 Trabzon takımının kaçırdığı golün benzerini kalesinde görmesi tecrübe farkı ile izah edilebilir. Onlar için bu yolda mağlup olmak bile galibiyet sayılmalı. Verdikleri mücadele şehrin mücadelesinden daha fazla...
Klasik oyunları ile gol hariç yapılabilecek her şeyi de yaptılar.
***

Orada olmaları bile rakiplerini ekstra motive etmiş olmalı ki, tribünlere yapılan hareketler, oyun içinde yapılanlar, tribünlerin cevabı, oyunun sevimsiz yönleri olarak akıllara kazındı.
Bu konu oyuncuların çabasıyla alevlendiği gibi sakinleşebilirde.
Adaletin yerini bulması ile yaşanan her şey düzelecektir…

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor