04 Şubat 2013 | Pazartesi

Ateş ve Onur...

Kupa karşılaşmasında Eskişehir'e götürmediği için "özel statü" verdiğini düşündüğümüz Colman ve Adrian'a, Gaziantep karşısında yüksek sorumluluk yüklemiş Tolunay hoca.
Takıma bir lider atamış, onu da Colman olarak belirlemiş olmalı ki, duran topları bile Colman kullandı.
Sezonun sıkıntılı(!) başlayanı olarak Colman, oyunu hem yönetti hem de gol attı.

***

Kalesinde mucizelere imza atan Onur'un, maçın başlarında baskılı başlayan takımının, arka tarafta verdiği iki net ötesi pozisyonu kurtarması, takımını da ateşlemiş oldu. Serkan ve Emerson'un mevkileri adına kapasiteleri üstünde mücadeleleri ise gözden kaçmadı.
Topun kazanıldığı ve kaybedildiği anlarda bir 'takım' görüntüsü veren Trabzonspor gelecek için ümit verdi.

***

Tolunay hocanın "ateş-barut" ikilisinden 'barut'un biraz eksik olması, saha da coşkuyu azaltmadı. Bir patlama gerçekleşti denebilir ilk karşılaşmada.
Kadro eksiklerini gidermenin mümkün olmadığı gerçeğiyle, başarı için mevcutların direncini yükseltmek gerekiyordu, o da yapılmış gözüktü.

***

Tolunay Kafkas'ın tribünlerle teması, Alanzinho'nun estetik katkılı oyunu, Onur'un gol sevincini Tolga ile paylaşması, Giray'ın sahalara dönmesi, hakem
hatalarını unutturan güzelliklerdi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Etiketler :
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor