11 Şubat 2013 | Pazartesi

Öze dönüş!

Kazanan takım bozulmaz diye bir efsane klişe var. Geldiğinde değişimin sinyallerini verip camiasına umut veren Tolunay hoca, daha ikinci maçında kadrosundaki 'namlı' isimlere yenilmiş oldu.
Antep karşısında keyifli bir takım görüntüsü veren Trabzonspor'un çehresini, birkaç hamle ile geçmişe götürdü.

***

Afrika'dan yeni gelen 2 oyuncuyu, performanslarını bildiği varsayımıyla(!) kadroya dahil etmesini kabul edilebilir bulsak da Mustafa Yumlu'nun hızlı bir şekilde kızağa çekilmesini adil bulmadık!
Sivasspor gibi sahanın her tarafında en az 3 kişiyle pres yaptığı tescilli bir takıma bir de hakemin cesaret vermesi, Alanzinho ve Adrian gibi nazik oyuncuları olumsuz etkiledi, müdahale gecikti.

***

Bir de özellikle dikkat çekmemiz gereken bir konu var; sanıyorum sözleşmesinde "her koşulda saha da kalır" maddesi var Halil'in...
Yoksa, isim önemli değil, formsuz bir oyuncuya bu kadar sabredilmesine, giden ve gelen hocaların ilk 11'lerinde yer alıyor olmasına başka bir anlam veremiyoruz.
Ve tabii sarı kartı ile saha da bomba gibi dolaşan Zokora'nın böylesi yanlı bir hakemi dahi haklı çıkaracak derecede kırmızı kartlık hareket yapması, prensip olarak cezalandırılması gereken
bir sorumsuzluk örneği...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor