18 Şubat 2013 | Pazartesi

Serum Fizyolojik

MustafaYumlu'yu ilk günden kesip, iyi oyuncu etiketi olanları direkt kadroya yazmak adaleti rafa kaldırmaktı.
Adaleti dışarıda arayan bir camia için; kendi içinde her biriminde adil olamaması başlı başına bir çelişki değilse nedir?
Şike yapanın yanına kâr kaldığını zannettiği ve dağılmadan yoluna devam ettiği… Ancak; temiz olanın önce en klas oyuncularını kaybettiği, sonrasında hocasını ve belki de tribünlerin isteğiyle şimdi de başkanını kaybedeceği enteresan bir süreç yaşıyoruz. Süreç değil koca bir imtihan bu!
Sol Bamba'nın vatandaşı Zokora'yla birlikte ilk sinyallerini Sivas'ta verdiği o kötü oyununu devam ettirebileceğini hafta içi yaşadığı ve serum yediği hastalığı sonrası Tolunay hoca tahmin edememiş olmalı.

Camia oyundan düştü
Onun toparlandığını ve genetik olarak da "iyi bir oyuncu her koşulda oynar" düşüncesiyle sahaya sürmesi mağlubiyetin tek sebebi değil elbette!
Karşılaşmaya kötü, iyi, sonra yine kötü, iyi devam eden Trabzonspor'un Bamba'nın golüyle geri düşmesi kırılmayı da beraberinde getirdi. Takım değil camia oyundan düştü desek hata etmiş olmayız!
Tribünlerin maçın başında mağlubiyeti, sahadakiler kadar kabul etmesi ve istifa için cebindeki son seçeneğe davet göndermesi birilerini skordan daha fazla mutlu etmiştir.
Sistem böyle işler. İflaslar da böyle gelir. Bataklarda.
Trabzonspor ruhunu izlerinde yani bir aşağı ligde ararsa bulabilir.
Mağlubiyeti kabul etmeyen çocuklar orada. Her hamle Mustafa hocanın önünü açıyor. Bu da son notumuz olsun!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Etiketler :
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor