11 Mart 2014 | Salı

Nesini söyleyim!

Aşık Serdari diyor ya hani; "Nesini söyleyim canım efendim, gayrı düzen tutmaz telimiz bizim. Arzuhal eylesem deftere sığmaz... Omuzdan kesilmiş kolumuz bizim..."
Şimdi biz neresinden başlayıp, kime, kimlere sitem edelim bu yaşananlarla ilgili? Böyle bir atmosferi yaratanların asıl kimler olduğunu bir çırpıda nasıl tek tek yazalım?

***

Bir şehir üç sezonda nasıl barut fıçısına dönüştürüldü? Araştırsın sosyologlar, tepkileri analiz etsin psikologlar... Nasıl bu hale geldi bu şehir? Spor yorumcularına değil, sosyologlara, psikologlara, bilim insanlarına uzatın o mikrofonu. Sebep gerekmiyor mu bu patlamalar için?

***

Bu iki takımın 3 yıldır karşı karşıya gelmemesi gerekiyor diyoruz.
Getiriyorsunuz! 2010-2011 sezonundan sonra oynanan ligin legal olmadığını bilmem kaçıncı kez yazıyorum.
Şimdi oynatmaya çalıştığın bu sezonun adı oldu 2010-2014, peki ne kazandın? Karşılaşmaması gerekenlere yumurta tokuşturur gibi her yıl "hadi oynayın" diyorsunuz.
Maksat para kazanalım, sistem çökmesin, öyle mi?
Tribünlere ne veriyorsanız onu geri alıyorsunuz... Hadi 'tasvip etmiyoruz' deyin de kendinizi kurtarın bu hengameden!

***

Yaşananları ve sebeplerini anlatacak sanatımız da tükendi bizim... O nedenle Aşık Serdari ile başladık, onunla bitirelim; "Serdari halimiz böyle n'olacak, kısa çöp uzundan hakkın alacak, mamurlar yıkılıp viran olacak, akibet dağılır ilimiz bizim"
Futbolu yönetenler, sorumlusu sizsiniz! NOKTA!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Etiketler :
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor