30 Mart 2014 | Pazar

Mesaj net!

Sen böyle sürekli şike dersen, adalet dersen, kupa, hak, hukuk dersen sistemde kendisini koruyacaktır elbette!
Niye şaşırıyorsun ki? Bir değil, iki değil, üç değil... Birbirinin kopyası maçlar oynatılıyorsun hakemler tarafından.
Mesaj net!
Bu mali yapınla, haliyle de kısıtlı kadronla bir yere kadar direnebiliyorsun.
Kısıtlı kadrondan bir cezalın olunca bocalıyorsun! Öyle bir hakem yönetimi (daha) izledik ki, evlere şenlikti... Penaltı verme, kırmızı da verme e nasıl olacak o zaman?

***

Başından sonuna kadar tüm ikili mücadelelerde "takdir ve teşekkür" haklarını adil dağıtmayan bir hakemle (daha) mücadele etti Trabzon. Evet, yıllardır böyle ama Trabzon hakemi de yenecek düzeyde bir takım değil şu an.
Şu an diyorum zira, her 5 yılda bir o düzeye geliyor ve gerisini siz zaten biliyorsunuz! Zaten kadrosu derin olsa seni de, sistemini de yenecek öyle puan alacak ama kadrosu da yetersiz.
Bakın uzak değil daha geçen haftaydı... Hatırlayın Olcan'ın nasıl da cezalı duruma düştüğünü...

***

Peş peşe 3 seri faule maruz kaldığı halde faul alamayan Olcan'ın pozisyona değil sisteminize isyanına kart verdiniz ya hani!
Aynısı bu maçta da yaşandı, hakem değişik, oyuncu değişik, olay aynı! Bu kez kendisine çift dalınan ama faul dahi alamayan Özer'i kartlandırdınız. Mesaj net!
Ha, böyle böyle zaman içinde bağışıklık sistemi de güçleniyor Trabzonspor'un. Geçmişte hep öyle oldu. İyi bir yerli-milli bir iskelet de ortaya çıkmaya başladı denilebilir rahatlıkla...
Adrian değişikliği gecikti ancak gerekçelerini az çok tahmin edebiliyorum Hami hocanın. Özer kırk yıllık olmasa da, an az yaşı kadar Trabzonsporluluk gösteriyor.
Mesaj net!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Etiketler :

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor