27 Aralık 2015 | Pazar

Şapka...

Forvetsiz dizilişten Deniz'li ve Marin'li dizilişe geçildiğinde dakikalar 70'leri gösteriyordu.
Açık söylemek gerekirse ön tarafta Muhammet Beşir'i bekleyenlerden biri olarak hocanın uygulamasına çok şaşırdım.
Sadi Hoca'nın muhtemel bir baskıyı kaldıramayabilir diye Muhammet'i yanında oturttuğu ihtimalinden başka ihtimal var mı orasını kendisi açıklayacaktır ama şu durumda oyuncuyu korudu mu, korumadı mı anlamadım diyebilirim.

***

Elbette kendisi yetiştirdi, üst tarafa çıkardı ve bu tip üst düzey bir karşılaşmada kurda kuşa yem etmemek istemiş de olabilir.
Forvetsiz başlayan, orta alanda güçlü kalıp, top çevirip sonuca gitmek ya da oyunu belirli bir süre tutup hamlelerle sonuca gitmek Sadi hocanın düşüncesiydi. Orta alanda yoğun pas hataları, oyuncuların bireysel tercihleri sonucu oluşan top kayıpları maça da damga vurdu.

***

Kasımpaşa takımının Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş maçlarında ortaya koyduğu futbol ile ne denli önemli bir takım olduğu, dün geceki karşılaşmanın da iyisi olmaları açısından tesadüflerle izah edilecek durum zaten değildi.
Hakem Özgür Yankaya iki taraf adına da inanılmaz tercih hataları yaptı ve maçın değil ligin bile dengesine etki edecek kartlar vermiş oldu.
Rıza Hoca'ya da helal olsun, harika bir takım oluşturmuş.
Sadi Hoca ise denediği dizilişle meşhur şapkasından tavşan çıkaramamış oldu.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor