16 Şubat 2016 | Salı

Cetvel...

İyi bir takımla, toplama, elde kalanlarla takım olmaya çalışan görüntülü bir takımın karşılaşmasında yaşanabilecek her şey yaşandı dün gece.
Trabzonspor birçok doğruyu uzun bir süre sonra sahaya koymayı başardı.
Birçok sıkıntılı halinin de aynen devam ettiğini apaçık gösterdi. Daha evvel (Akhisar maçı sonrası) Hami hocayı doğrularında ısrar etmesi noktasında uyarmıştık... Hami hoca doğru kalemleri, sakatlıklarda düzeldiğinde artıra artıra bir düzen tutturup sezonu yukarıda tamamlayacaktır.

***

Herkes Trabzonspor aleyhine penaltı kullanılırken puan cetvelindeki yer değişikliğini gözünün önüne getirdi.
İyi oynarken geriye düşecekken Onur'un kurtarışı çökmeye meyilli oyuncuları tekrardan ayağa kaldırdı.
Trabzonspor takımı uzun bir aradan sonra, oyunun bazı bölümlerinde iyi bir görüntü verdi...
Bunda Marin, Sefa, Özer, Erkan, Aytaç ve Muhammet uyumunun etkisi vardı. Muhammet Demir sırtı dönük hem tutuyor, hem alan açıyor, hem de doğru yerlere topu gönderiyordu.
Bu uzun süredir özlenen santrfordu Trabzonspor için.
Yalnız enteresandır, kaçırdığı penaltı sonrası oyundan düşmesi, özelliklerini bir anda kafadan silmiş gibi davranması özel bir ikazla düzeltilmeli.

***

Samba Sow'un büyük bir talihsizlik sonucu sakatlanması (geçmiş olsun) elbette Tolunay hocanın hesaplarını bozmuş olabilir...
Lakin Trabzonspor oyunun son bölümünde hakimiyeti tamamen Kayserispor'a bıraktı. Kayserispor iyi bir takım...
Kaçan penaltılar, Onur Recep Kıvrak performansı, uzun süre sonra Mustafa Yumlu ve Aykut Demir'in uyumlu dönüşü Trabzonspor'un artıları idi. Yusuf'taki düşüşün sebepleri hem kendiyle, hem de onu hedefe koyanların davranışlarıyla toplu irdelenmeli.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor