13 Nisan 2019 | Cumartesi

Ömre bedel

Bursaspor'un sezon başından itibaren sahaya yansıtmaya çalıştığı oyun anlayışı ve ligdeki konumu "mutlak kazanma" hedefini de beraberinde getirdi.
Güçlü orta alan kurgusu ve yüksek performanslı bir ilk yarı yaşayan Bursaspor'un bu enerjiyi oyunun hangi anına kadar taşıyacağı merak konusuydu.
Trabzonspor'un istatistiklerine de yansıyan "ikinci yarının ortalarında" skora direkt etkili oyununu düşündüğümüzde beklenen oldu ve Abdülkadir Ömür, Nwakaeme'nin mükemmel pasını aynı mükemmelikle gole çevirerek oyuna büyük enerji getirdi.
Trabzonspor bu anlamda bakıldığında ne istediğini bilen ve istediği dakikalarda bunu hayata geçirebilen bir takım görüntüsü de verdi dün gece.
Abdülkadir Ömür'ün ayağına basılması, VAR'ın hakemi davet etmesi ve verilen penaltı kararının Sosa ile sonuca yansımaması oyunda Bursaspor'un enerjisini tekrar yükselten ana unsur oldu!

***

Bursaspor'un hücumda zenginleştirmediği varyasyonlar belki de maç özelinde sezonunda özeti gibiydi onlar için.
Zor takım olmalarına rağmen puan hanelerine bunu yazdıracak golleri bulamamaları puan tablosunda yerlerini anlatır gibiydi.
Trabzonspor dün gece çok önemli bir deplasmandan üç puanla dönerek matematiğin müsaade ettiği her hedefi zorlayacak görüntü verdi.
Bu takım geleceğe umut taşıyarak sezonu bitirecek.
Kendilerine ayrılan tribünlerin de dışına taşarak diğer tribünlerde de maça renk kadar taraftarlar, muhteşem tezahüratlarla takıma destek verdiler.
Maçtan sonra Bursaspor taraftarının sahada sevinen Trabzonspor'a tepki göstermemesi de gecenin güzelliklerinden biri olarak hafızalarımıza kazındı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor