17 Ağustos 2009 | Pazartesi

Kolay kaptırdı

İki başkent ekibini karşı karşıya getiren maç, ilk iki ve son iki dakikada atılan gollerle 1-1 berabere sona erdi. Kırmızı-siyahlı ekibin daha baskılı oynadığı karşılaşmanın ikinci dakikasında Mustafa Pektemek'in attığı gol kırmızı-siyahlıları öne geçirdi. TSYD kupası maçında Ankaraspor'a mağlup olan Gençlerbirliği bu sefer daha dikkatli oyun sistemi ile sahaya çıktı ve tek puanı da fazla zorlanmadan kazandı. Daha doğrusu 3 puanı kaçıran taraf oldu.

Pektemek fırsat tepti
Kademe anlayışının daha çok oturmuş olduğu gözlenen kırmızı-siyahlılar'da Pektemek girdiği pozisyonları değerlendirebilmiş olsaydı maçın yıldızı olabilirdi. 2. dakikada attığı golden sonra duran Mustafa üst üste beş kez kaleciyle karşı karşıya kalmasına rağmen topu filelerle bir türlü buluşturamadı. Daha sonra haklı olarak hocası Doll tarafından cezalandırılarak oyun dışına alındı. Kırmızı siyahlılarda Orhan, orta sahada yeni transfer harguzi diğer göze batan oyuncular oldu. Ankaraspor ise maç boyunca rakibine üstünlüğünü bir türlü kabul ettiremedi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor