08 Şubat 2010 | Pazartesi

A.Gücü bocalıyor

Ara transferlerle kadrosunu güçlendiren sarı-lacivertli ekip, maalesef iyi skorlar alarak taraftarının gönlünü alamıyor. Galatasaray, Manisaspor ve Diyarbakırspor'dan sonra Bursaspor ile de golsüz berabere kalan başkent ekibi, sabırları zorlamaya başladı. Bursaspor karşısına mutlak galibiyet parolasıyla çıkan yenilenmiş Ankaragücü, ilk 5 dakikada rakibini ablukaya aldı ancak arkasını getiremedi. Volkan Şen, Batalla ve İglesias gününde olsalardı Bursa deplasmandan üç puanla dönen taraf olabilirdi. Özellikle Volkan Şen, A.Gücü savunmasına zor anlar yaşatırken bir topu da direkten döndü. Görünen o ki, Ankaragücü'nün uyum sorununu çözmesi için en az 3-4 haftaya ihtiyacı var. Lemerre ve Ümit Özat ikilisi büyük bir gayret göstererek saha kenarından takımı ateşlemeye çalışıyorlar. Ancak birbirlerini tanımayan Rothen, Rajnoch, Vittek, Sapara ve Geremi'nin gerçek güçlerini ortaya koymaları zaman alacak gibi.

En iyisi Rajnoch'tu
İlk maçında hiçbir futbolcu için konuşulmaz ama özellikle yer tutuşlarında Rajnoch'un daha çok göze battığını söyleyebiliriz. Rothen mücadele yönünü ortaya koymaya çalıştı. Sapara ve Vittek ne yaptıklarını bilmeden saha içinde dolaşıp durdular. Geremi'nin geçmişindeki futbolundan izler aradık ama bulamadık. Sonradan oyuna giren Vassell takımına hareket getirdi ama gol yollarında o da etkisiz kaldı. Sürekli yanlara ve geriye oynayan Hürriyet, bu zihniyetten vazgeçmeli. Gençlerbirliği'nde herkesi kendine hayran bırakan sonra A.Gücü'ne gelen Mehmet Çakır'ın da dünkü maçta oyuna hiç katkısı olmadı. A.Gücü'ne zaman lazım...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor