23 Ağustos 2010 | Pazartesi

Gençler hazır değil

Geçtiğimiz sezon başkent ekibinin kanayan yarası forvetti. Bütün bir sezon gol yollarında etkisiz kalan Gençlerbirliği, sadece Kahe ve sakatlıkları dışında Mustafa Pektemek ile sonuca gitmeye çalışmıştı. Özellikle Kahe ile kırmızı-siyahlı takım arasındaki kan uyuşmazlığı, takımı büyük sıkıntıya sokmuştu. Ama görüyorum ki transfer döneminde başkent ekibi forvete yine çare bulamamış. Mustafa Pektemekgeçen yıl olduğu gibi bu yıl da sakat. Gençlerbirliği için tarihinin en pahalı futbolcusu Ermin Zec tek umut... Sezonun ilk maçında bu futbolcudan ses çıkmadı. Gaziantepspor'u evinde ağırladığı dünkü maçta da Ermin Zec'i çok iyi bulmadık. Yanına monte edilen Serkan Çalık bile takıma çare olamadı. Deplasmanda alınan tek puan ve evinde kaybedilen iki puan... Nasıl değerlendirirseniz, buyurun siz değerlendirin. Ankara'yı kavuran sıcaklar da gitmişti iki üç gündür. Çok az sayıda başkentli futbolsever gol seyretmeye gelmişti. Ama yine olmadı.

Antep 2. yarıda etkiliydi İlk
yarıda Tolunay Kafkas'ın öğrencileri Emre Güngör ve Mehmet Yılmaz ile gollük pozisyonlar buldular ama son noktayı koyamadılar. Ev sahibi ekipte ise bu yarıda Depatik Curri ve Oktay, ceza sahasında buldukları pozisyonları değerlendiremediler. Gaziantepspor ikinci yarıda daha etkili bir oyun ortaya koyarken De Souza ve oyuna sonradan giren Julio Cesar ile gollük pozisyonları yakaladılar ancak bunları cömertçe harcadılar. Özellikle Gençlerbirliği'nin acil transfere ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. Ayrıca başkan İlhan Cavcav'ın, sivrilen ve yıldızı parlayan futbolcuyu milyon dolarları görünce satma hastalığından vazgeçmesi gerekir. Yoksa Gençlerbirliği hem yönetim, hem futbolcu hem de taraftar bazında kazanma azmine asla sahip olamayacak. Bizden söylemesi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor