10 Eylül 2011 | Cumartesi

İyi pazarlar

Milli takımımız, Almanya karşısında yine beklenenleri veremedi ve maçın sonunu kötü oynayarak sahadan mağlubiyetle ayrıldı.
Karşılaşmaya aslında tam istediğimiz gibi başlamıştık. Dirk Nowitzki ve Chris Kaman'ı durdurmayı iyi becerdik fakat ne olduysa ikinci periyotun ortasından itibaren bizi gösteren ibre, bir anda Panzerlere doğru döndü. O dakikalardan sonra maçın kontrolü rakibimize geçti ve onları bir türlü durduramadık.
Üçüncü periyotun sonunda bir ara yakalar gibi olduk ama o dakikaları oynamayı aynı geçtiğimiz maçlarda olduğu gibi başaramadık.
Bu maçta geçti, şimdi önümüzdeki Sırbistan maçına bakacağız.

Sırbistan maçı izlensin

Hatırlayacağınız gibi geçtiğimiz sene ev sahibi olduğumuz
Dünya Basketbol Şampiyonası'

nda yarı finalde oyun kurucumuz Kerem Tunçeri'nin attığı son saniye basketiyle Dünya Şampiyonası finaline kalmayı başarmıştık.
Şimdi Sırbistan'ı yenmemiz de yetmiyor.
Aynı ilk tur sonunda olduğu gibi ev sahibi Litvanya'nın Almanya'yı yenmesini bekleyeceğiz.
Yani A Milli Takımımız'ın kaderi Litvanya'nın ellerinde.
Şimdi Sırbistan karşılaşmasını kesin kazanmamız gerekiyor ki, ben olsam geçtiğimiz sene Sırbistan maçının videosunu oyunculara izlettiririm.
Çünkü geçtiğimiz sene makine gibi oynayan ve maçlara maksimum konsantre çıkan oyuncuları göremiyorum.
Yarın hem milli takımımız, hem de Litvanya umarım kazanır ve istediğimiz sonucu almış ve turnuvaya devam etmiş oluruz. Ozaman da gerçekten duble bir pazar keyfi yaparız.
Zor bir süreçten geçsek de 12 Dev Adam'ın, konsantre olduğu sürece krizde olan Sırbistan'ı yenmemesi için bir neden göremiyorum.
Yeter ki inansınlar...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor