12 Eylül 2011 | Pazartesi

Rüya bitti

A Milli Basketbol Takımımız, Avrupa şampiyonasına son noktayı koydu.
Şampiyona başından itibaren oynadığımız basketbol, dünya ikincisi bir takıma hiç yakışmadı. Sırbistan karşısında maça istediğimiz gibi başlayamadık ve rakibin kolay sayılar bulmasına izin verdik.
İlk periyot, Sırplar'ın üstünlüğü ile sonuçlandıktan sonra ikinci periyotta aynı kötü performansı devam ettirdik Üçüncü periyottan itibaren işleri biraz yoluna koyduk ama elimize gelen fırsatları cömertçe harcadık. Bir kere bile öne geçmeyi başaramadık. Tam 13 tane serbest atış kaçırdık.

ENE GÖREVİNİ YAPTI...
Sonuç olarak rüya bitti, herkesin hayallerini kurduğu olimpiyatlar, Avrupa şampiyonluğu bir başka bahara kaldı.
Bana kimse son topta kaybettik diye bahane göstermesin. Tabii ki üzücü bir şey son topta kaybetmek ama büyük hedeflerle orda bulunan insanlar daha konsantre olarak işlerini yapmalıydı.
Önümüzdeki şampiyonalar için bize ders olmuştur diye düşünüyorum. Gelelim Orhun Ene konusuna... Herkes basketbol profesörü kesilmiş konuşuyor; bu iş Orhun Ene ile olmaz diye. Neticede sahada tecrübeli oyuncular ve deneyimli bir teknik ekip vardı. İş hocada veya oyuncuda değil. İş, inanmakta ve savaşmakta.
Bilirsiniz Türklerin en büyük özelliği savaşması ve kararlılığı. Umarım önümüzdeki senelerde aynı Dünya Şampiyonası'nda olan o gerçek Türk takımını
sahada görürüz. Geçmiş olsun...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor