17 Mart 2010 | Çarşamba

Denizli hünerleri!

İki yıldan beri öngörüleriyle futbol dünyamıza damgasını vuran Mustafa Denizli'ye 'kahin, müneccim' yakıştırmaları yapılıyor ama kurt hocanın dediklerinde yanılgıya düştüğü de henüz görülmedi! Geçen yıl "26'ncı haftada görüşürüz" söylemiyle Beşiktaş'ın şampiyonluğunu işaret eden ve yanılmayan Denizli, bu sezon da 30'uncu hafta için dikkatleri çekti. Hem de 6'ncı haftada G.Saray ile F.Bahçe'den 12'şer puan geride iken! Ve o fark, eriye eriye 2'ye düştü. Bu süreçte Denizli'nin şansı da olmadı değil. Bu şans Beşiktaş puan yitirirken, iki ezeli rakibinin daha fazla kayıp vererek aranın kapanmasına yardımcı olmalarıydı. Mustafa Denizli, sürpriz hamleleriyle de dikkat çekiyor. Örneğin her hafta, hangi kadro ile çıkacağı, kimi nerede oynatacağı tartışma ve eleştiri konusu olurken, aslında bu davranışıyla şaşırttığı rakiplerinin önlem çabalarını kısıtlıyor, böylece de ve takımına avantaj sağlıyor.

Her zaman bir adım önde

Denizli'ye boşuna "kurt hoca" denmiyor! Her hafta yaptığı sürprizi Gençlerbirliği maçında dondurdu ve bir hafta sonraki Antalyaspor maçına aynı, Denizli'de ise hepsinden farklı kadrolarla çıkarak, rakiplerine değişik bir şaşırtma yaptı. Şampiyonluk yarışında kafa kafaya giden dört takımın teknik sorumlularının taktik ve kadro seçimleri, maratonun finalini belirlemede etken olacaktır ama deneyim ve kurtluk; Rijkaard, Daum ve Ertuğrul Sağlam'a karşı Denizli'ye ayrı avantaj sağlayacaktır. Denizli, kendini Denizli yapan farklı özellikleriyle rakiplerini adeta köşeye sıkıştırıyor! Yanisi şu: Şampiyonluğa, kadroların gücünden önce teknik adamların hünerleri damga vuracaktır! Denizli deplasmanından da 3 puan getirerek, Fener'i sollayıp, G.Saray ile Bursa'nın ensesine yapışan hünerlilik, daha deneyimli olan Mustafa Denizli'yi rakiplerinden bir adım önde tutuyor!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor