19 Mayıs 2010 | Çarşamba

Pahalı hatalar!

Saygı, ciddiyet, disiplinin olmadığı kurumlar ve bireyler, başarılı olamazlar! Tıpkı; Beşiktaş altyapısından yetişmelerine karşın bu değerlerde yetersiz kalan Batuhan ile Serdar Özkan gibi. Bu iki gencin kusurları, yeteneklerinin önüne geçtiği için kulüplerinde barınamadılar. Nedir bu kusurları? Anlatalım:
Batuhan: 1- Üç yıl önceki Fenerbahçe maçı.. Beşiktaş, 2-1 geride iken, bomboş durumdaki Higuain'e pası vermediği maçtan sonra şöyle demişti: "Kral yapmayacaksın, kral olacaksın" 2- Kiralık verildiği Eskişehirspor'a giderken "Seneye görüşürüz" diyen Mustafa Denizli'ye "Ben geleceğim ama siz burada olacak mısınız?" alaylı yanıtını vermişti. 3- Eskişehirspor'da oynarken, F.Bahçe maçı öncesi kamptan kaçtı, Ortaköy'de bara gitti. 4- Bu sezon, sakatlığı nedeniyle Denizli, üç kez MR çekimi için randevu aldığı halde gitmedi

Gençlere ders olmalı
Serdar Özkan:
Takım oyununda disipline ters, bencilliği ve gol vuruşlarındaki beceriksizlikleri yüzünden, yitirilen puanlarda rol aldı. Sürati, driplingleri, ters çalımlarıyla geçemeyeceği rakibi yok gibi. Ama hatalarından ders almayarak, yeteneklerine ihanet etti. Buna karşın Denizli, bir dolu şans tanıdı ama bekleneni bir türlü veremedi. Evet, çok yetenekliydi ama disiplinsizdi, fizik gücü yetersizdi. Üstelik düzensiz yaşıyordu. Ataşehir'deki bir kumarhaneye, İbrahim Kaş ile birlikte sürekli gittikleri haberi yönetici Adalı'ya iletilince biletleri kesildi. Batuhan'ın yolu geçen yılki bedelin yarı fiyatından az da (2.1 milyon euro) olsa Eskişehir'e düşerken, Serdar Özkan Florya'yı yeni mesken tuttu! Oysa, yeteneklerini yaramazlığa değil de, sahaya yansıtsalardı Beşiktaş'ı ligin sonuna dek zirvenin en tepesinde tutanlardan olurlardı. İki gencin pahalıya ödedikleri hataları umarım, yine altyapıdan A kadrosuna alınan Necip, Atınç, Cumali, Ali Kuçik ve diğer gelecek gençlere ders olur!


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor