23 Haziran 2010 | Çarşamba

Q7'nin duyarlılığı!

İki dünya markası, iki büyük imza: Bernd Schuster ve Ricardo Quaresma... Schuster, 1.5 yıldan beri takım çalıştırmıyordu, Quaresma ise formalarını giydiği altı dünya devi takımda uzun süre oynayamadı. 18.5 milyon euro'ya geldiği İnter'den 7.3 milyon euro'ya Beşiktaş'a transferinin nedeni, kalitesinin düşüklüğü değil, hocalarıyla anlaşmazlığı. Bunu bilmeyen yok. Schuster de biliyor. Buna karşın Beşiktaş'a gelmesine gözü kapalı onay verdi. Adam eksiltmeleri, iki ayağının mükemmelliği, falsolu vuruşlarıyla Sporting Lizbon'da Cristiano Ronaldo'yu geride bırakan ama kendisi gibi "zor" olan Quaresma'yı; verimini en üst düzeyde tutacak duruma getireceğinin garantisini verdi. Portekizli yıldız için Beşiktaş, son şans olabilir. Bu şansı iyi kullanıp, taraftarın kendisine tutkusunun bilinç ve sorumluluğunu benliğinde yaşarsa Türkiye'de bilinmeyecek izler bırakır. Tıpkı İnönü'deki imza töreninde söylediği "Türkiye'nin şehitleri için çok üzgünüm" sözleri gibi...

Kaymaklı kadayıf...
Televizyonda izlediği şehit analarının feryatları, Q7'nin de yüreğini dağladı! Portekizli'nin bu duyarlılığı asla unutulmayacak. Quaresma ile Hilbert gerekli transferlerdi. Ancak hâlâ masanın bir ayağı eksik! Santrfor ile oyun kurucu bir orta saha oyuncusu da mutlaka alınmalı. Dünya yıldızı Raul ya da Robinho, kaymaklı kadayıf olurlar. Robinho, kendisi gibi özgür oynamayı seven Quaresma ile birlikte oyun disiplinini bozmazlarsa Kartal'ı hep yüksek uçururlar. Beşiktaş savaşan, hücumda çabuk çoğalan, rakip savunmayı delecek, yan toplarda becerikli kadroya sahip. Dünya yıldızlarıyla ligde ve üç ön elemede başarılı olur, UEFA Avrupa Ligi'nde gümbür gümbür ses getirir!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor