04 Ağustos 2010 | Çarşamba

Guti, Q7, kasaplar

Dünya yıldızları Guti ile Quaresma'yı renklerine bağlayarak, dünya futbolunda sansasyon yaratan Beşiktaş'ta yol haritası belirlendi: Türkiye ve UEFA Avrupa Ligi şampiyonluğu.
Büyük ve zorlu olan bu iki hedefe ulaşmak Beşiktaş için olasıdır. Yıldızlarla dolu kadrosu, bu olasılığı güçlendiriyor. Kadronun şu anda eksiği; beceri, yetenek ve özellikleri Bobo'dan daha iyi olan ikinci santrfor.

2 kulvarda Kartal'ın iddia, umut ve şansını güçlendiren en önde gelen unsur Guti ve Quaresma'nın varlıklarıdır. 2 yıldızın verecekleri katkının büyüklüğünden kuşku duyulamaz. Ancak 2 yıldızın takıma değil, takımın 2 yıldıza ayak uydurmada yaşanacak zorluk ve beklenecek sürecin uzunluğu panik yapabilir! 2 yıldız için önemli olan havaya girip, konsantrasyonu yakalamalarıdır.

Q7, Guti'ye oranla bir adım önde.
Guti'nin, Q7'den avantajlı olduğu yönü ise Real Madrid'de yaşadığı 5 La Liga, 3 Şampiyonlar Ligi, 2 Süper Kupa, 1 Kıtalararası şampiyonluğu mutluluğu, heyecanı ve havasını yaşamış olması.

TARAFTARLAR SİNDİREMİYOR
Kariyeri, kalitesi ve deneyimleriyle Beşiktaş orta sahasında seyri doyumsuz gerçek bir "lider" olur. Fizik gücü, tekniği, oyunu yönlendirme üstün becerileriyle savunma ve forvetin sigortası olur böyle büyük bir yıldızı kaybetmeyi sindiremeyen Real Madrid'li taraftarlar, teknik direktör Mourinho'ya şu sözlerle ateş püskürüyorlar: "Ronaldo, Kaka, Benzema gidebilir.

Ama Guti'yi göndermek ihanettir!"
Evet, futbolseverler, yeni sezonda Guti ve Quaresma'nın resitalleriyle futbol keyfini doyasıya yaşayacaklar.

Umarım rakip savunmacılar, bu iki büyük yıldızı, "futbol oynatmama" hırsıyla gaddarca tekmelerle sahalardan uzak tutmaz, hakemler "kasaplara" acımasız davranırlar! Davranmalılar ki Schuster, Guti, Quaresma, Alex, Hagi gibi paha biçilmez değerler ülkemize gelsin, ülkemiz dünya futbolunda "özel" yer alsın!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor