14 Mart 2012 | Çarşamba

Saygı ve saygınlık

Gerçek şu ki; Beşiktaş'ın yıldızları bekleneni veremedikçe gözden düştüler. Gözden düştükçe elden çıkarılma niyeti artar oldu. Carvalhal-Quaresma olayının nedeni; futbolcuda saygı ve disiplinsizlik, hocada otorite ve saygınlık zayıflığıdır!
Mustafa Denizli ve Fatih Terim'de bu zaafı göremezsiniz...
Yabancı yıldızların, "transfer pazarı" gözüyle baktıkları Avrupa maçlarındaki performanslarını Süper Lig'de göstermemeleri büyük tepki görüyor.
Parlayacaklarına, giderek sönen yıldızların neden olduğu üzücü gelişmeler üzerine şu gerçek bir kez daha konuşulmaya başlandı: "Başarıyı, lüks yıldızlar değil, takım oyunu oynayan kolej havası kazandırır." Beşiktaş, bu gerçeği üç yıl üst üste şampiyon olduğu Metin-Ali-Feyyaz'lı döneminde yaşadı. O günlerin tekrarı mümkündür. Yeter ki istensin, o dönemin önderi onursal başkan Süleyman Seba'dan feyz alınsın ve bu feyz hayata geçirilsin!

KİMSE İTİRAZ EDEMEZ!
Muhammet, Atınç gibi yarının büyük yıldız adayları 18 kişilik kadroyu tamamlamak değil, oynatılmak için sahaya çıkarılmalı...
Terim; Emre Çolak, Semih, Aydın, Mertan (Muhammed'in yaşıtı) gibi gençleri oynatarak, Beşiktaş'a 19 puan fark attı. Bilgisi ve yürekliliği ile UEFA şampiyonu, "İmparator" oldu...
Bu Terim, Carvalhal'in elindeki yıldızlarla Galatasaray'ı Şampiyonlar Ligi şampiyonu da yapar...
Buna itiraz edecek olan var mı?
Carvalhal dahil!..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor