06 Şubat 2013 | Çarşamba

Niyet ve kısmet

Beşiktaşzirveye ortak yapan başarısının temelinde futbolcular arasındaki yardımlaşma, birbirlerinin hatalarını kapatma gayretleridir.
Savunmadaki aksaklığı orta sahada da görüyoruz! Necip ile Veli, rakibi bozan, hücum önleyen güzelliklerini oyun kurmada gösteremiyorlar. Onların bu etkisizlikleri, Oğuzhan'ın organizasyonlarını aksatıyor. Hücumda destek alamazsanız zorlanırsınız, üretken olamazsınız!
Beşiktaş'ın en büyük zenginliği ve avantajı; Fernandes ile Oğuzhan gibi iki büyük kaliteye sahip olması. Fernandes'in ayrıcalığı, duran toplardaki ustalığı.
İkilinin sahip olduğu yeteneklerinin, takım ruhuyla örtüşmesi, Beşiktaş'ın futbolunu güzelleştiriyor, zirveyi zorlamasında başrol oynuyordu.

Yürü ya kulum!..
İki yıldızın performansı, duraklama dönemine giren Beşiktaş'a Avrupa yolunu açtı. Yolun kapanmaması için savunmaya stoper takviyesi şart...
Ersan, tam bir hayal kırıklığı!
Gökhan Süzen transferi açığı kapatır. Almeida'ya alternatif Dentinho'nun sakatlığı, şanssızlık yerine yeni bir halka oldu.
Şimdi gözler ve umutlar, iki yeni transferde. Niang ile Sinan!
Niang, golcülüğünü kanıtlamış forvet. Hızı ve gol sezisi ile kendini kanıtlamış.
Sinan Kurumuş 18 yaşında.
Oynamaya, gelişmeye, kendini kanıtlamaya hevesli. Şansını iyi kullanırsa önü açılır.
Niyet, Almeida ile Dentinho'ya idi, kısmet Niang ile Sinan'a oldu!
Yaşamı bazen tesadüfler belirliyor!
Arkadan iten güç, bir de "yürü ya kulum!" derse…

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Etiketler :

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor