07 Mayıs 2014 | Çarşamba

Çifte standart!

Beşiktaş, yüzüp yüzüp Şampiyonlar Ligi'ne götürecek karayı görmüşken nefesi bitti ve kuyruğundan yakaladığı Devler Ligi'ni peşindeki G.Saray'a kaptırdı! İşin özeti bu!
Tamam Beşiktaş'ın bir dolu sakatı, cezalısı var, yine çok önemlisi hakem hatalarındaki çifte standardın sıkıntısını yaşamakta ama ucundan yakaladığı Devler Ligi'ni ezeli rakibine kaptırmasının başka nedenleri, yanlışları da var! Bu yanlışlar stratejiktir, yönetimin, futbolcular arasında yaptığı ayırımdır, çifte standartlıktır!
İki canlı örnek; gece kulüplerinden çıkmayan Fernandes'e kadın dövdüğü alkollü gecesinin ertesinde forma verilmesi, yine barda kurşunlanan Gökhan Töre'ye, kurşun yaralı omzuyla 3-0'lık Sivasspor bozgununda forma giydirilmesi!..
Suçlu; sorumsuz, disiplinsiz, yürekten oynamayan futbolcular kadar, futbolcular arasında çifte standart uygulayan yönetimdir!
Zamanında Beşiktaş'a sol bekte büyük başarıyla hizmet etmiş İbrahim Üzülmez ile İbrahim Toraman'a acımasızca af çıkarmayan yönetim, şimdilerde yabancı stoper arıyor.

Pektemek de cezalı!
Yönetimin, futbolcular arasında yaptığı ayırımın cezasını Beşiktaş çekmektedir!
Allah'ın sopası yok! Yapılan yönetimsel yanlışların ve futbolcular arasındaki ayırımın cezasını ne yazık ki sahada futbol takımı çekmektedir! Mustafa Pektemek, haksızlığa uğrayan futbolculardan bir diğeridir!
Golcülüğü kadar efendiliği ile bilinen, sevilen biridir Mustafa!..
Sahada basmadık yer bırakmaz!
Bencil değildir! Arkadaşlarının her zaman yardımcısı olur!
Gol pozisyonlarında beceriklidir!
Hata yapan rakip savunmayı affetmez, faturayı golle keser!
Tek hatası yabancı olmaması! Bu yüzden takır takır goller atsa da adı Almeida'dan sonra anılır!
Pektemek de "yerli malı" olmanın cezasını çekmektedir!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor