17 Haziran 2015 | Çarşamba

Nokta transfer!

Slaven Bilic'in yerine "Bizden biri" ve de Beşiktaş'ı çok iyi bilen Şenol Güneş'i teknik patronluğa getirme doğrusunu yapan Fikret Orman, aynı doğruyu futbolcu transferinde de yapmalı!
Beşiktaş'ın, en büyük ve önemli eksiği savunmada. Bu bölgeyi toparlayacak olan; Toraman-Sivok ikili stoperinin yeniden birlikteliğinin gerçekleştirilmesidir.
Çok iyi anlaşan bu ikiliden Toraman dönebilir ama bu kez de Sivok gitti; işler yine zora girdi. Güneş'in gereksinim duymayacağını umduğum bölge; kalecidir. Trabzon'dan iyi bildiği eski öğrencisi Tolga ile Cenk Gönen ve Günay; Beşiktaş'ı şampiyonluk yarışında taşıyabilecek eldivenler.
Orta sahada da sorun yok! Atiba ile sözleşme yenilenmesi akıllıca karar. Veli-
Atiba ikilisi ile Tolgay, Beşiktaş'a orta sahada düzenli ve sürekli olarak işlerlik, dinamizm kazandırırlar.
Forvette de sorun yok tereddütlü beklenti var. Bu da Demba Ba'nın performansının süreklilik gösterip, göstermeyeceği!
Senegalli golcü, ligin final haftalarında beklentileri vermekten uzaktı, verimsizdi. Bu verimsizliği Beşiktaş'ı Şampiyonlar Ligi'ne götürecek, en azından lig ikinciliğinden etti! Aslında kaliteli golcü Demba Ba, verebileceği verimi son haftalarda fren yaptığı için veremedi.
Beklentileri veremeyen ve son haftalarda performans düşüklüğü gösteren öteki futbolcu ise Sosa'ydı. Arjantinlinin verimsizliğini gördükçe akıllara hep Sergen geldi! Elbette Sergen geri gelmeyecek ancak Sergen gibi bir maestro da gelmeyecek! Spikerin "Sergen attı, şampiyonluk geldi" sesleri kulaklarımızda hep çınlayacak!
Ne demişler: Gelen, gideni aratır!
Ancak; yaşamın kuralıdır:
Her şeyin bir sonu vardır!
Demba Ba, Gökhan Töre, Sosa, Mustafa Pektemek, Olcay Şahan, Cenk Tosun'lu hücum bölgesi son bomba Konoplyanka ile şimdi daha güçlü, daha etkili!..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor