30 Eylül 2015 | Çarşamba

Yakan Güneş!

Genç, yetenekli, deneyimli futbolcu karışımı kadroya sahip olan Beşiktaş'ın futbolu izleyene keyif, heyecan veriyor.
Coşkulu oyunu karşısında çaresiz kalan bazı takımlar, siyah-beyazlıların hızını kesmek, oyununu bozmak ve durdurmak için ya kasıtlı faullere başvuruyor ya da sakatlık yalanıyla yattığı yerden geç kalkıyor. Tabii bu da futbolun ya da futbol oynamayı düşünmeyen, beceremeyen futbolcuların çirkin tarafları.
Oysa futbolun güzel yanı da var.
Beşiktaş, kaliteli, güçlü kadrosuyla hızlı, keyif veren futbol oynuyor. Türk futboluna bir dolu yıldız kazandıran Şenol Hoca, genç, yetenekli futbolcuları (Burak Yılmaz, Volkan Şen, Ozan Tufan) üzerinde emeği olan futbol adamıdır.
Beşiktaş futbolun güzel yanını oynamak isteyen takım! Şenol Güneş'le futbolu daha bir güzelleşti. Fenerbahçe maçında güzel futbolu tavan yaptı, son yıllarda özellikle Fenerbahçe ve Galatasaray derbilerinde şanssızlıktan kazanmaya hasret kaldı. Bu hasrete Fenerbahçe maçında son verdi ve şeytanın bacağını kırdı. Hem de öyle bir kırmak ki, sahanın yıldızı Gomez'in iki golü Kanarya'yı tahttan indirtti, yerine Kartal'ı oturttu!

Taşlar yerine oturuyor
Beşiktaş'ın oturmakta olan bir de çok önemli bölgesi var: Savunması... Dört dörtlük oturma değil ama oynadıkça daha iyi olacağına, birbirlerini daha iyi tanıyacaklarını söyleyebilirim.
Aynı iyi niyetimi kaleci Tolga için söyleyemeyeceğim!
Bu deneyimli kaleci her rakip atağında gol yiyecek endişesi yaşatıyor. Nitekim çoğu kez de yiyor!
Bu yılların deneyimli kalecisi her milli takım kadrosu açıklandığında acaba "Ben niye yokum?" diye kendi kendine soruyor mu? Ben soruyorum!
Çünkü ben ve benim gibilere ve de Fatih Terim Hoca'ya güven vermiyor.
Açıkçası Beşiktaş bu gidişle şampiyonluğu kaçırabilir! Bunun için diyorum ki; Tolga kendini toparlamalı! Her maçta gol yiyeceği endişesini taşıyan taraftarlara "Artık Tolga'ya güvenebilirsiniz" mesajı versin ki, Fatih Hoca milli takıma güvenle çağırabilsin.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor