25 Mart 2016 | Cuma

Şenol Öğretmen

Beşiktaş iyi oynayan takımlara karşı iyi futbol oynar. İki takımın futboluna doyum olmaz. Futbolu çirkinleştiren takımlara karşı oynanan futbol çekilmez, tribünlere seyirci gelmez.
İyi takımların maçını izlemek isteyenler stada koşar, biletler karaborsaya düşer.
Karadeniz turunda Beşiktaş'a karşı Ç.Rize ile Trabzonspor'un oyunu çirkinleştirmediklerini gördük, oynanan futbol keyif vericiydi. Beşiktaş, iyi oynayan iki rakibine istediği gibi oynayabilince zorlu Karadeniz seyahatinden 6 puanla döndü ve çok istediği liderliğe oturttu.
Beşiktaş oynadığı futbolla zirveyi hak etmiştir. Şenol Güneş'in oyun düzenini tüm futbolcular içlerine sindirmişler.
Yedeğiyle, bankosuyla tüm futbolcular hocalarının oyun felsefesini ezberlemiş durumda. Buna karşın Beşiktaş elbette puanlar yitirecektir. Ancak bu yitirimlerin aşırıya kaçacağını düşünmüyorum.
Takımda en belirgin özellik; tüm futbolcuların takım savunmasına destek vermesi. Quaresma bile başına buyruk oynamıyor. Portekizli yıldız tembel değil çok koşuyor, çok çalışıyor, işini en iyi yapmaya özen gösteriyor. İyi oynadıkça özellikle de takım oyununa eşlik edince, Şenol Güneş büyük yeteneği kenara almıyor.
Çünkü Şenol hoca, Quaresma'nın takım için önemli olduğunun bilincinde.
Kötü olmadıkça, takım oyununu bozmadıkça Quaresma gibi bir önemli kozu oyundan almasının ayağına kurşun sıkmak olduğunu bilecek kadar akıllı, bilinçli bir öğretmendir Şenol Güneş.
Tüm futbolcular gibi Quaresma da Şenol Güneş öğretmenle çalıştığı için şanslıdır. Çok iyi bir teknik direktör olduğu kadar, çok da iyi bir öğretmen olan Şenol Güneş, en iyi kariyerinden birini Bursaspor'da geçirdi. Güneş şimdi Beşiktaş'a bir şampiyonluk yaşatmak için kollarını sıvamış durumda.
Beşiktaş Şenol Güneş'le hedefi daha rahat vurur. Çünkü Beşiktaş'ın; Gomez, Quaresma, Gökhan Töre, Cenk Tosun, Kerim, Olcay, Tolgay gibi daha güçlü, etkili silahları var.
Değerli bir eğitmen Şenol Hoca ile Beşiktaş'ın hedefi vurma şansı yüksektir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor