08 Temmuz 2016 | Cuma

Güçlenmek şart

Onursal Başkan rahmetli Süleyman Seba'nın başkanlığında, kulakları çınlasın Milne'nin teknik direktörlüğü döneminde üç yıl üst üste lig şampiyonu olan Beşiktaş'ın bu rekoru kırması için, uzun boylu transferler yapmasına gerek yok. En iyi transfer, eldeki başarılı kadronun korunmasıdır.
Beşiktaş'ın geride kalan sezonda en başarılı bölgesi orta sahasıyla hücum bölgesidir. Bu iki bölgenin müthiş performansı Beşiktaş'a 14. şampiyonluğu kazandırmıştır. Bu sayı yeni sezonlarda artırılabilir mi? Eldeki kadronun korunması durumunda yeni sezonda ve sonraki dönemlerde birçok şampiyonluklar izleyebiliriz.
Kara Kartal'ı bundan sonraki dönemlerde şampiyonluk yolunda görebilmemiz için öncelikle forvetteki ve orta sahadaki oyuncuların kaptırılmaması şart! Kaleci Tolga geçen sezon tek başında yetersizdi. Her an gol yiyebilir endişesi yaşatıyordu. Fabricio geldiğinde Tolga hem dinlenmiş olacak hem de yükü hafifleyecek.

Umut ışığı yanmıyor
Siyah-beyazlıların yeni sezonda da en çok konuşulacak bölgesi hücum hattı olacaktır. Gomez, Olcay, Sosa, Quaresma, Oğuzhan, Cenk Tosun gibi isimler yeni sezonda da Beşiktaş'ın güdümlü bombaları olacaklardır.
Gökhan Gönül transferi bana göre lükstür. Bu kadro Andreas Beck'le şampiyon olmuştur.
Gökhan Gönül transferi gerçekleşmeseydi kimse "Yazık oldu" demezdi.
Yeni sezonda da Beşiktaş'ın futbolu konuşulacak. Konuşulması önemli değil!
Önemli olan Şampiyonlar Ligi'nde göstereceği başarıdır. Spor Toto Süper Lig'de izlediğimiz Beşiktaş'ın performansı Şampiyonlar Ligi için umut ışığı yakmıyor!
Kartal'ın gruptan çıkması bile kolay olmayacaktır. Eğer gruptan çıkılırsa yolu açılır. Ancak bundan sonraki turlar için kadronun güçlendirilmesi kaçınılmazdır.
Aksi durumda Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki bileti kesilir!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor