01 Mayıs 2010 | Cumartesi

İki takviye yeter

İyisiyle kötüsüyle bu sezon Beşiktaş için artık bitti. Takımın şampiyon olamaması hakikaten çok üzücü, çünkü bana göre iyi futbolunu sezonun tamamına yayamamış olsa da kadromuz fena değildi.
Bu sezon şampiyon hangi takım olursa çok iyi bir takım olduğu için değil, en çok isteyen takım olduğu için kazanacak. Bu sebeple bazı analizleri iyi yapıp, önümüzdeki sezon için doğru planlama ve koordinasyon şart.
Beşiktaş'ta radikal bir değişiklik yapmaya gerek yok. Kanatlardan top taşıyacak bir oyuncu ile iyi bir golcü yeterli olacaktır. Zaten orta sahada Necip büyük bir çıkış yakaladı.
Bu genç yaşında başarılı olması harika bir olay. Eminim önümüzdeki sezon daha kuvvetlenmiş olacaktır.
Ayrıca İsmail Köybaşı yeterli süre bulmamış olmasına rağmen yetenekli bir oyuncu olduğunu gösterdi. Mert Nobre ve Nihat Kahveci bir daha bu kadar şansız bir sezon geçirmez diye düşünüyorum.
Kanat oyuncusu olarak Devler Ligi'nde finale çıkan İnter'in Portekizli yıldızı Quaresma'nın ismi geçiyor, bence de çok isabetli bir transfer olur.

Toulouse'den Gignac
Golcü için henüz bir isim duymadım.
Dünya futbol piyasasında iyi bir golcü bulmak çok zordur. Bu tip oyuncuları bütün dünya kulüpleri istediği için çok pahalı da olur.
Benim aklıma Fransa'da Toulouse takımında top koşturan Gignac geliyor. Oyun stili Beşiktaş'a ve Türk futboluna çok uygundur.
Geçen sezon İngiliz kulüpleri peşinde dolaşıyordu, ancak şimdi durumu nedir bilemiyorum.
Bu tabii ki benim şahsi fikrim, Mustafa Denizli'nin elbet kendi planları vardır. Verimli iki takviye ile önümüzdeki sezon Beşiktaş Avrupa Ligi'nin can yakan takımları arasına girebilir.
Artık hedef büyütmenin zamanı geldi de geçiyor.
Geçen sezon iki kupa alarak hepimizi coşturan Mustafa Denizli'nin, bu sezonu boş geçmesini ben de beklemiyordum. Ama önümüzdeki sezon inanıyorum ki Çarşı'yla birlikte yeniden sokaklara dökülecek başarılara imza atacağız.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Etiketler :

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor