29 Eylül 2012 | Cumartesi

Formsuzluk yaktı

Galatasaray, sezonun en kötü futbolunu oynadı. Orduspor ise dün sahada çok koşup, rakibinin omurgasını etkisiz hale getirerek kazanmasını bildi.
G.Saray her geçen gün konsantrasyon eksikliği yaşıyor.
Taç atışından yedikleri gol, kontrataklardaki vurdumduymazlık, G.Saray'ın konsantrasyon eksikliğinin göstergesiydi.
G.Saray her zaman ciddi oynamalı.
Çünkü riskli bir oyun düzenleri var. Savunmayı önde kurma felsefeleri var. Cris çok ağır kalıyor. Tam bir fiyasko!
Devrede Cris-Dany değişikliği olmalıydı. Bir tek Semih'in hızlı olması bu sistemin yürümesini sağlayamadı. G.Saray'ın yenilmesinde- ki en büyük etkenlerden biri de formsuzluktu. Bakın Melo ve Selçuk sezon başından beri formsuz. Geçen yılki performanslarını yakalayamadılar.

O pozisyon penaltıydı
Geçen sezon gol atan orta saha oyuncuları bu sezon sahada hiç yoklar. Bunun en büyük nedeni Melo'nun sezon başı çalışmalarına geç katılması, Selçuk'un Milli Takım'dan geç dönüşüydü. Yani görünen o ki sahadaki G.Saray 11'inin çoğunda konsantrasyon ve form düşüklüğü vardı. G.Saray formsuz olunca sahada dikkatli, kazanmayı isteyen Ordusporlular iki pas yapıp içeri attıkları toplarla etkili oldular. Fatih Terim'in aksine bence Eboue'nin o pozisyonu penaltıydı.
Orduspor uzun yıllar İtalya'da görev yapan Cuper ile iyi bir takım kurmuş. Sezon başında Hasan Kabze ve Stancu iyi bir transferdi. Dün Hasan sadece atıp attırdığı golle değil oynadığı futbolla da takımına büyük katkı yaptı. İkisinden biri maçın sonuna kadar sahada kalmalıydı.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor