28 Ocak 2013 | Pazartesi

G.Saray hak etti

Müthiş bir derbi oldu.
G.Saray hak ettiği bir maçı kazandı. Hem de 2. yarının başında hemen golü yemesine ve Melo'nun kırmızı kartla 10 kişi kalıp yarım saatlik bir bölümü eksik oynamak zorunda kalmasına rağmen.
Beşiktaş'ta bir Almeida'nın olmaması ile takım oyunu büyük bir organizasyon bozukluğu yaşamış.
Bakın Sneijder'in gelmesi G.Saray'ın oyun düzenini bu kadar etkilememiş.
İlk yarıda müthiş tempolu oynayan G.Saray, Emre'nin golüyle öne geçti. Derbilerde 1-0'ı yakalayınca genelde takımlar tempoyu düşürür.
G.Saray dün bunu yapmadı.
Riera'nın golü Cimbom'u 2-0'la soyunma odasına yolladı.

Drogba'da kuşkuluyum
İkinci yarıda Beşiktaş klasik golünü buldu. Ön direğe güzel bir top kesildi. Sivok golü attı.
Gol G.Saray'a psikolojik bir yük getirdi. Melo'nun kırmızı kartı ile 10 kişi kalınması bu baskıyı çok artırdı. İşte tecrübe bu noktada çok önemliydi. Bence Melo tükürmedi!
Beşiktaş'ın mücadelesinde sorun yoktu ama bir organizasyon hatası vardı. Kadroları açıkçası maceraydı. Uzun süre oynamayan Mehmet'ler bence bu maçta olmamalıydı. G.Saray 2. yarıda tecrübesiyle kör dövüşüne çevirerek istediğini almasını bildi.
Sneijder için yorum yapmak erken olur. Drogba alındı deniyor. İsim olarak çok önemli, popülerliği açısından çok iyi. Ancak oyun olarak G.Saray'a uyacağına inanmıyorum. Drogba için kuşkularım var.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor