30 Ekim 2015 | Cuma

G.Saray için muhteşem

Kadıköy'de 11 oynamayan 6 oyuncu maça başladı. G.Saray hem rakibin kadrosunun zayıflığı, hem de Eskişehir'in yetersiz oyunu karşısında net favoriydi zaten maçtan önce. Benfica ve Fenerbahçe maçlarında da reaksiyon göstererek efor sarf etmişti. Muhteşem bir maç oldu G.Saray için.
Hakan Balta'nın biraz dinlenmesi gerekiyordu. Wesley Sneijder de istese böyle denk gelmez, istediği maçta ceza oldu. Tek taraflı bir maç olacağını bekliyorduk.
Eskişehirspor ilk 15 dakika sonrasında gelmeye çalıştı ama arkasında da pozisyonları verdi. Direkler, pozisyonlar...
Galatasaray da biraz müsaade etti buna.

Rotasyonda haklıydı
İsmail Kartal'ı bulduğu pozisyonlar aldatmamalı, 3-0'dan sonra buna müsaade etti. Normal bir gidişatta bu pozisyonlar olmazdı. İsmail Kartal'ın işi kolay değil. Bir an önce devre arasına kendisini atıp mutlak suretle transfer yapmaları lazım.
Zorlu bir periyot başlayacak Galatasaray için. Bu maç Hamza hocanın doğrusuydu ve tam yerine rast geldi.
İlk 15 dakika yapılan mükemmel tempoyla maç çözüldü.
4 saatlik bir Lizbon seyahati var. Sonra Atletico Madrid deplasmanı... Bu yüzden Eskişehir maçındaki rotasyon mantıklıydı, hocanın da tam istediği gibi oldu.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor