Savaş ÇORLU

Savaş ÇORLU

12 Şubat 2012 | Pazar

Futbolu tat vermedi

Galatasaray Kayserispor'u tek golle mağlup ederek koltuğunu korumuş olsa da oynadığı futbol ligin liderine yakışmadı. Çağlar ve Hakan'ın yokluğunda Riera'yı sol bekte oynatarak savunma bloğunu bozmayan Terim'in bana göre maça sol bekte Emre ile başlaması gerekiyordu.
Galatasaray attığı golden sonra ileriye gitmeye korkan ve sürekli olarak aklında savunma olan bir futbol oynadı. İki kanadı da işlemeyen Galatasaray 1-0'ı yakaladıktan sonra takım halinde geriye çekilince tatsız tuzsuz bir maç çıktı ortaya. İleride Elmander'i kullanarak yapılmak istenen doldur-boşaltlar nedeniyle Arena'da futbol izleten aslında Kayseri'ydi. Yine de zorlu lig maratonunda Kayserispor gibi bir rakipten 3 puan almak tabii ki takdir edilmeli.
Amrabat'ın biraz şans yanında olsaydı skor çok daha farklı olabilirdi. Bu sezon nereyse tüm maçlarda 90 dakika forma giyen Elmander'in yorgunluğu performansını olumsuz yönde etkilemeye başladı.

Bizans oyunları
Terim'in devre arasında ısrarla istediği, Manisaspor'dan 2 milyon 800 bin euro bonservisle alınan Yiğit Gökoğlan'ın zaman geçirmek için oyuna sokulması ise çok şaşırtıcı.
Gördükleri sarı kartlar ile önümüzdeki hafta cezalı duruma düşen Riera'nın olmaması önemli değil ama Melo'nun Mersin İdman Yurdu maçında oynamayacak olması Galatasaray'da yeni bir sıkıntı getirecek.
Fatih Terim'in sezon sonunda takımdan ayrılacağı şeklinde haberlerin çıktığı şu günlerde Erik Gerets'in maçı Arena'da izlemesi Bizans oyunu gibi geldi bana. Gerets'in maçta olduğu haberini alan Galatasaraylı taraftarlar karşılaşmadan sonra sonra Fatih Terim'e gösterdikleri sevgi seli Bizans oyunlarına bir cevap oldu.


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor