Savaş ÇORLU

Savaş ÇORLU

18 Şubat 2012 | Cumartesi

Deplasman fatihi

G.Saray'ın ve Mersin'in ligdeki konumları gereği karşılaşmanın oldukça çekişmeli ve zevkli geçeceği öncesinden belliydi.
Bu sezon deplasman fatihi olarak anılan ve dış sahada aldığı puanlar ile zirveye demir atan G.Saray, maça çift forvet başlayarak 3 puanı daha çok istediğini gösterdi.
Dış sahada 13 maçta 21 puan toplayan ve evinde yalnızca 8 puan alabilen Mersin'in tek forvet çıkması da G.Saray'ın ekmeğine yağ sürdü.
Melo'nun yokluğunda orta sahada Ceyhun'u ilk onbirde oynatarak sürpiz yapan teknik direktör Fatih Terim; Selçuk, Emre ve Engin ile orta sahada pres yapan bir orta saha ile rakibin direncini kırmayı başardı.
Elmander'in sakatlanıp oyundan çıkması ile morallerin bozulduğu anda Necati'nin golü yüzleri güldürdü.

EN İYİ VE FARKLI FUTBOLU
Son haftaların formsuz isimlerinden Selçuk'un Mersin karşısındaki futbolu ve özlenen şutlarını çekmesi kendine olan güvenini gösterdi. Bu galibiyet ile birlikte F.Bahçe ile arasındaki puan farkını açan G.Saray, Beşiktaş maçına da büyük bir avantaj ile çıkma şansı elde etmiş oldu.
2 gol atan Necati'nin kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyondaki ciddiyetsizliğini yakıştıramadım.
G.Saray'ın, Mersin karşısında deplasmanda almış olduğu bu galibiyet sezonun en farklı en iyi futboluydu bana göre.
Beşiktaş derbisi öncesi Elmander'in sakatlığı ile sarsılan G.Saraylılar, derbi öncesi 3 maçlık cezası sona erden Baros'un dönüşü ile bir nebze olsun sevinmeliler.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI

TÜM YAZILARI
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor