Savaş ÇORLU

Savaş ÇORLU

27 Şubat 2012 | Pazartesi

Cimbom hak etti

G.Saray ve Beşiktaş başkanları ve yöneticilerinin TFF seçimleri sürecinde yaşadığı gerginlik iki takımın futbolculara da yansımış gibiydi.
Beşiktaş; Hilbert, Fernandes, Aurelio, Rüştü ve Tanju gibi önemli oyuncularından yoksun çıktığı maçta Galatasaray'ın prese dayalı hücumu ve baskılı oyunu maça zevk kattı.
Terim, daha önceki maçlardaki dizilişi olan 4-4-2 sistemini Beşiktaş'a karşı da sürdürdü.
Galatasaray aradığı golü 15. dakikada Elmander ile bulunca oyunculara ayrı bir güven geldi.

HASAN ŞAŞ DA SAHADA
İkinci yarının başında İbrahim Toraman ile eşitliği sağlayan Beşiktaş'ın golüne bir dakika sonra Melo ile cevap veren Galatasaray yediği golün şokunu üzerinden çok çabuk attı ve tekrar oyuna hakim oldu.
Necati'nin oyundan çıkması ile sistem değişikliğine giden Terim, Emre'yi ortaya çekip Riera'yı sola almasından sonra Beşiktaş sağlı-sollu ataklarını daha da artırarak Galatasaray'ın direncini kısa sürede kırmayı başardı.
Querasma'nın ortasına ters bir vuruş yapan Semih kendi kalesine gönderdiği top ile büyük şok yaşadı.
Bu şoku üzerinden atmakta zorlanan G.Saray maçın sonlarına doğru toplu hücum yaparak aradığı golü uzatmalarda Baros ile bulunca saha içindeki sevince kendini kaptıran yardımcı antrenör Hasan Şaş da kendini yeşil zeminde buldu.
Galatasaray, şampiyonluk yolunda bir engeli daha aştı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor