Savaş ÇORLU

Savaş ÇORLU

02 Mart 2012 | Cuma

Buzlar eridi

Galatasaray bu sezon ilk kez uygulanacak olan play-off sistemli ligin başlamasına 6 hafta kala şampiyonluğun en güçlü adayı gözükse de yönetim ve teknik heyetin işi daha da sıkı tutması gerek.
Beşiktaş galibiyetinden sonra rakipleri ile olan puan farkın bir hayli açılması ile birlikte yönetim, camia tam anlamı ile küskünleri ve muhalefeti ile şampiyonluğa kenetlendi.
Bunun en önemli fotoğrafı da bu sezon ilk kez Florya'da yönetim kurulu ve Fatih Terim'in birlikte yer aldığı altyapı futbol okulunun açılışında gerçekleşti.
Sezon başından bu yana tartışılan ve yönetim içinde konuşmadığı isimler bulunan Fatih Terim'in Florya'daki buluşmada kuşkusuz en ilgi çeken sezon başında bu yana araları açık olduğu iddia edilen başkan yardımcısı Adnan Öztürk ile yan yana gelmeleri oldu.

TAKILMADAN EDEMEDİ
Başkan Ünal Aysal'ın toplu fotoğraf çekilirken Fatih Terim ile Adnan Öztürk'ün arasına girerek medya mensuplarına "Şimdi böyle yapmazsak siz kavgalı yazarsınız" diyerek takılması da olaya farklı bir boyut kattı.
Açılıştan hemen sonra Florya'da Aysal ve Albayrak'ın organize ettiği yemekte yaşanan samimi görüntü de şampiyonluğa giden yolun birlik ve beraberlikten geçtiğini gösterdi.
Başkan Aysal, göreve geldiği ilk günden bu yana tam destek verdiği Terim için "Kendisi benim için çok büyük şans.
Hocanın sözleşmesin opsiyonu yıllık değil, ömürlük" dedi.
Fatih Terim'in de bu sözlerle gücüne güç katacağını düşünüyorum.
TFF seçimlerinde çok sert muhalefet yapan Adnan Öztürk'ün Fatih Terim ile daha sık bir araya gelerek yol haritası belirlemesi gelecek adına çok önemli olacaktır.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor